Sebolo69 Napisano 14 godzin temu #708075 Udostępnij Napisano 14 godzin temu Twój nick podczas gry: Mój nick to Sebolo69 ( podczas gry ktoś miał nick LordAexa Godzina, data zdarzenia: Wykonano 12. Oct 2024 - 14:07:0 Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1869821653 ' Uzasadnienie: jak ktoś mógł grać na moim steamId? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 13 godzin temu #708076 Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) ban jest anty cheat`a Wszystkie bany są z tego samego ip z wyjątkiem końcówki czyli masz zmienne ip wychodzi na to że używałes wspomagaczy Edytowane 13 godzin temu przez TamKamper! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebolo69 Napisano 13 godzin temu Autor #708080 Udostępnij Napisano 13 godzin temu Typie, a mam Vac'a, ze mi kit wciskasz taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 13 godzin temu #708081 Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) spóbuj wejść znowu, w bansie nie widzę żadnego bana na podany sid czy nick @ Sebolo69 , a powiedz mi czy ty masz csa na steam czy cracka Edytowane 12 godzin temu przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 godzin temu #708082 Udostępnij Napisano 12 godzin temu Ban zostaje, sprawdziliśmy twoje IP na forum jak i w bansie jest identyczne ban zostaje po dowody na to że ipbto samo zapraszam na pv, nie będę udostępniać tego IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 godzin temu #708083 Udostępnij Napisano 12 godzin temu Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi