Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Propozycje zmian

SebaVHS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przychodzę tu w sprawie zmian, ponieważ występuję obecnie wiele błędów i trzeba je naprawić/poprawić.

Zmiany w klanach:

- Naprawić statystyki klanowe, po zmianie mapy trzeba jeszcze raz pisać komendę /klan i ustawiać statystyki

Zmiany w Mapach:

- Dodać kilka map  i ustawić na 7 ostatnio granych map (obecnie jest 2).

Zmiany w klasach:

- Lewiter (Znerfić na 1/10 wystrzelenie w górę, ponieważ perk ma 1/8 a klasa 1/7)

- Rusek (dodać 1 rakietę i zabrać +5DMG z AK)

- Strażnik ( Zabrać 1/4 resp u wroga i +5DMG z AUG, dać mu ignoruje wytrzymałość przeciwnika)

Zmiany w Perkach:

- Tajemnica Śmierci ( usunąć go, ponieważ niszczy rozgrywkę jak ktoś ma 1/1 to z łatwością gracz będzie nabijał sobie EXP, jest przecież morfina która jest o wiele lepsza)

- Działko Strażnicze ( jestem za usunięciem perku, ponieważ mamy to w /ks i po co nam jest 2 taki?)

- Dodać perk Tajemnica Admirała ( 20 HP i Pełen Magazynek)

- Łowca Headów ( przywrócić wersję z EXP za zabójstwo w HS )

Zmiany w Killstreak:

- Naprawić NUKE, ponieważ po użyciu tego zmienia się automatycznie na nową mapę

Proszę o zajęcie się tą sprawą, z góry dziękuję :)

• Donator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400
  • Redaktor
  •  VIP
W dniu 22.11.2024 o 12:24, SebaVHS napisał:

- Naprawić statystyki klanowe, po zmianie mapy trzeba jeszcze raz pisać komendę /klan i ustawiać statystyki

Nie wiem od czego to zależy razem z bornem (raczej on sam) poszuka problemu i zostanie rozwiązany

- Dodać kilka map  i ustawić na 7 ostatnio granych map (obecnie jest 2).

Planowana jest blokada do 5 ostatnich map, zobaczymy co z tego wyjdzie. 

*Co do nowych map takowe pojawią się na pewno z resetem

- Lewiter (Znerfić na 1/10 wystrzelenie w górę, ponieważ perk ma 1/8 a klasa 1/7)

- Rusek (dodać 1 rakietę i zabrać +5DMG z AK)

- Strażnik ( Zabrać 1/4 resp u wroga i +5DMG z AUG, dać mu ignoruje wytrzymałość przeciwnika)

-Rusek: klasa nie zostanie ruszana moim zdaniem 2 rakiety był by za mocne, ale jeszcze zobaczymy 
-Lewiter: zostanie tak jak jest lecz przy resecie następnym zostaną zablokowane perki na klasach (będzie pełna rozpiska)
-Strażnik: zostanie naprawiony bo widziałem tam problem miał z widzeniem niewidzialnych i znerfiony zostanie do 1/6 resp

- Tajemnica Śmierci ( usunąć go, ponieważ niszczy rozgrywkę jak ktoś ma 1/1 to z łatwością gracz będzie nabijał sobie EXP, jest przecież morfina która jest o wiele lepsza)

- Działko Strażnicze ( jestem za usunięciem perku, ponieważ mamy to w /ks i po co nam jest 2 taki?)

- Dodać perk Tajemnica Admirała ( 20 HP i Pełen Magazynek)

- Łowca Headów ( przywrócić wersję z EXP za zabójstwo w HS )

z tego co wiem perków nie da się dawać a jedynie sprzedawać więc jeśli ktoś ma to na własną odpowiedzialność
-Tajemnica śmierci: poza respieniem sie ma +skok i 50h więc jest dość dobrym perkiem który osobiście bym zostawił
-Działko Strażnicze: perk tzw. zapchaj dziura zobaczymy co z nim zrobimy
-Nowe/zmienione perki będą bardziej myślane przy resecie (będę pamiętać o tej zmianie)

Zmiany w Killstreak:

- Naprawić NUKE, ponieważ po użyciu tego zmienia się automatycznie na nową mapę

NUKE działa w sposób taki jaki był zamysł, bomba puszczona = mapa zniszczona, nie ma gdzie grać więc zostaje zmieniona. 

Temat zostawiam otwarty do wypowiedzi 

Jeżeli mogę się wypowiedzieć to chciałem coś ważnego dodać.

Na 2 mapach, w którym chciałem zagrać (mapa de_tesco oraz de_barcelona NIESTANDARDOWA) Po zmianie mapy serwer crashuje i wraca na dusta2. Czy byłaby możliwość naprawy tego po resecie, by można na tych mapach pograć?

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

Jeżeli mogę się wypowiedzieć - bo wiele jest tu nieścisłości, co napisałeś i spieszę wyjaśnić

1. Klany zobaczę, widzę - że i tak to nie jest jakiś giga bug / posiadam inny plugin od tego jeszcze, przetestujemy przed resetem i tak

2. Klas nie zmieniam (wyjątek resp), uzupełni się blokadę perków - które @ urlopowy pemeq  miał podać mi, a tego nie zrobił

3. Kolego jeżeli zmieniasz na mapę, która nawet nie jest ustawiona w cycle'u i się dziwisz, że serwer wywala - to powinienem od razu po łapach dać Ci za to

Więc "poważne problemy" zamieniły się w nerf bardzo drobny Strażnika oraz wyrzucenie Tajemnicy Śmierci
Resztę zmian i tak już ustalamy z @ urlopowy pemeq  - jak coś jeszcze znajdziesz to daj mu znać. Wolałbym jednak, żeby to były konkrety następnym razem

• Opiekun Sieci
  • Administrator
  • Opiekun CS 1.6 COD 400

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...