SebaVHS Napisano 22 Listopada #708107 Udostępnij Napisano 22 Listopada Witam, przychodzę tu w sprawie zmian, ponieważ występuję obecnie wiele błędów i trzeba je naprawić/poprawić. Zmiany w klanach: - Naprawić statystyki klanowe, po zmianie mapy trzeba jeszcze raz pisać komendę /klan i ustawiać statystyki Zmiany w Mapach: - Dodać kilka map i ustawić na 7 ostatnio granych map (obecnie jest 2). Zmiany w klasach: - Lewiter (Znerfić na 1/10 wystrzelenie w górę, ponieważ perk ma 1/8 a klasa 1/7) - Rusek (dodać 1 rakietę i zabrać +5DMG z AK) - Strażnik ( Zabrać 1/4 resp u wroga i +5DMG z AUG, dać mu ignoruje wytrzymałość przeciwnika) Zmiany w Perkach: - Tajemnica Śmierci ( usunąć go, ponieważ niszczy rozgrywkę jak ktoś ma 1/1 to z łatwością gracz będzie nabijał sobie EXP, jest przecież morfina która jest o wiele lepsza) - Działko Strażnicze ( jestem za usunięciem perku, ponieważ mamy to w /ks i po co nam jest 2 taki?) - Dodać perk Tajemnica Admirała ( 20 HP i Pełen Magazynek) - Łowca Headów ( przywrócić wersję z EXP za zabójstwo w HS ) Zmiany w Killstreak: - Naprawić NUKE, ponieważ po użyciu tego zmienia się automatycznie na nową mapę Proszę o zajęcie się tą sprawą, z góry dziękuję pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 26 Listopada Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #708299 Udostępnij Napisano 26 Listopada W dniu 22.11.2024 o 12:24, SebaVHS napisał: - Naprawić statystyki klanowe, po zmianie mapy trzeba jeszcze raz pisać komendę /klan i ustawiać statystyki Nie wiem od czego to zależy razem z bornem (raczej on sam) poszuka problemu i zostanie rozwiązany W dniu 22.11.2024 o 12:24, SebaVHS napisał: - Dodać kilka map i ustawić na 7 ostatnio granych map (obecnie jest 2). Planowana jest blokada do 5 ostatnich map, zobaczymy co z tego wyjdzie. *Co do nowych map takowe pojawią się na pewno z resetem W dniu 22.11.2024 o 12:24, SebaVHS napisał: - Lewiter (Znerfić na 1/10 wystrzelenie w górę, ponieważ perk ma 1/8 a klasa 1/7) - Rusek (dodać 1 rakietę i zabrać +5DMG z AK) - Strażnik ( Zabrać 1/4 resp u wroga i +5DMG z AUG, dać mu ignoruje wytrzymałość przeciwnika) -Rusek: klasa nie zostanie ruszana moim zdaniem 2 rakiety był by za mocne, ale jeszcze zobaczymy -Lewiter: zostanie tak jak jest lecz przy resecie następnym zostaną zablokowane perki na klasach (będzie pełna rozpiska) -Strażnik: zostanie naprawiony bo widziałem tam problem miał z widzeniem niewidzialnych i znerfiony zostanie do 1/6 resp W dniu 22.11.2024 o 12:24, SebaVHS napisał: - Tajemnica Śmierci ( usunąć go, ponieważ niszczy rozgrywkę jak ktoś ma 1/1 to z łatwością gracz będzie nabijał sobie EXP, jest przecież morfina która jest o wiele lepsza) - Działko Strażnicze ( jestem za usunięciem perku, ponieważ mamy to w /ks i po co nam jest 2 taki?) - Dodać perk Tajemnica Admirała ( 20 HP i Pełen Magazynek) - Łowca Headów ( przywrócić wersję z EXP za zabójstwo w HS ) z tego co wiem perków nie da się dawać a jedynie sprzedawać więc jeśli ktoś ma to na własną odpowiedzialność -Tajemnica śmierci: poza respieniem sie ma +skok i 50h więc jest dość dobrym perkiem który osobiście bym zostawił -Działko Strażnicze: perk tzw. zapchaj dziura zobaczymy co z nim zrobimy -Nowe/zmienione perki będą bardziej myślane przy resecie (będę pamiętać o tej zmianie) W dniu 22.11.2024 o 12:24, SebaVHS napisał: Zmiany w Killstreak: - Naprawić NUKE, ponieważ po użyciu tego zmienia się automatycznie na nową mapę NUKE działa w sposób taki jaki był zamysł, bomba puszczona = mapa zniszczona, nie ma gdzie grać więc zostaje zmieniona. Temat zostawiam otwarty do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 26 Listopada Autor #708300 Udostępnij Napisano 26 Listopada Jeżeli mogę się wypowiedzieć to chciałem coś ważnego dodać. Na 2 mapach, w którym chciałem zagrać (mapa de_tesco oraz de_barcelona NIESTANDARDOWA) Po zmianie mapy serwer crashuje i wraca na dusta2. Czy byłaby możliwość naprawy tego po resecie, by można na tych mapach pograć? pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Listopada Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #708315 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Listopada Jeżeli mogę się wypowiedzieć - bo wiele jest tu nieścisłości, co napisałeś i spieszę wyjaśnić 1. Klany zobaczę, widzę - że i tak to nie jest jakiś giga bug / posiadam inny plugin od tego jeszcze, przetestujemy przed resetem i tak 2. Klas nie zmieniam (wyjątek resp), uzupełni się blokadę perków - które @ urlopowy pemeq miał podać mi, a tego nie zrobił 3. Kolego jeżeli zmieniasz na mapę, która nawet nie jest ustawiona w cycle'u i się dziwisz, że serwer wywala - to powinienem od razu po łapach dać Ci za to Więc "poważne problemy" zamieniły się w nerf bardzo drobny Strażnika oraz wyrzucenie Tajemnicy Śmierci Resztę zmian i tak już ustalamy z @ urlopowy pemeq - jak coś jeszcze znajdziesz to daj mu znać. Wolałbym jednak, żeby to były konkrety następnym razem pemeq i SebaVHS dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 27 Listopada Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #708316 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 27 Listopada Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi