It's me ! Napisano 24 Listopada 2024 #708170 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2024 Witam,mam taki kłopot jak napisałem w temacie,po wpisaniu komendy top15 wyskakuje mi jakieś eror. Ktos ma jakieś pomysły,podsyłam zdjęcie sytuacji poniżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Listopada 2024 #708177 Administrator Udostępnij Napisano 24 Listopada 2024 Sprawdz na naszym innym serwerze (na przykład cod modach) czy masz ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
It's me ! Napisano 24 Listopada 2024 Autor #708183 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2024 Na wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Listopada 2024 #708188 Administrator Udostępnij Napisano 24 Listopada 2024 To musi być coś u CIebie nie tak. Spróbuj może na innej wersji cs-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
It's me ! Napisano 25 Listopada 2024 Autor #708235 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2024 22 godziny temu, aquax napisał: To musi być coś u CIebie nie tak. Spróbuj może na innej wersji cs-a Pobrałem inne wersje cs’a i nadal bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Lutego Premium Inwestor Support Admin VIP #711475 Udostępnij Napisano 5 Lutego Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi