KapeJo Napisano 24 Listopada #708200 Udostępnij Napisano 24 Listopada To znów ja XDDD Poszedlem sobie na PB teraz i po 1 mapie dostalem bana za WH XDDD Nie ma żadnych ss'ow,tak o dal za WH i tyle XD MultiHeadBans]-------------------------------------[MultiHeadBans] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: KapeJo ||| IP: 77.254.198.96 ||| SteamID: STEAM_1:0:1460272787 ||| Admin banujacy: TamKamper ||| Powod: Wh on/off ||| Ban utworzony: 24.11.2024 - 20:36:34 ||| Dlugosc: Na zawsze ||| Serwer: website ||| Pozostaly czas: Na zawsze ||| Wygasnie: Nigdy [MultiHeadBans]-------------------------------------[Mu Prosze o szybkie UB,to powoli sie smieszne nie robi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 24 Listopada Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708201 Udostępnij Napisano 24 Listopada Demo1 Demo2 Demo 3 A tu rozpiska demo kapejo 10:03- Wychodzi i skanuje brame środek idelanie w przeciwników 13:10- wychodzi z trupa i skanuje na pączki w przeciwników 16:41-Wychodzisz brama b i prosto w ct strzelasz 16:43-Widzisz już że idą górnym ustawiasz sie do strzału --- kapejo2 18:19-???? jakies przeskoski (być może wina nagrywającego) --- kapejo3 0:36-po potarciu norzem o sciane widzisz ct na rampie środek (chyba tak ta miejscówka sie nazywa :X) 7:38-czaisz się jak byś wiedział że tam są 11:00-Obracasz sie na resp i zabijasz (nie było słychać ct) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KapeJo Napisano 24 Listopada Autor #708202 Udostępnij Napisano 24 Listopada Co Wy się na mnie tak uwzieliście serio xD Możecie mnie nie lubić,ale szanujmy się trochę. Nigdy nie grałem na czitach i nie będę grał,gra sie dla przyjemności. Wszystkie ss'y zawsze byly czyste. Demek nawet nie sprawdzam,niech ktos zUB sprawdzi i zobaczy jak gra normalny gracz a nie random. Po długich latach w tą gre normalne jest skanowac i spodziewac sie przeciwnikow wszedzie, plus RADAR robi robote. Pozdrawiam,prosze szybko rozpatrzyc to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 24 Listopada Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708203 Udostępnij Napisano 24 Listopada wstaw proszę demka o nazwach MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem masz je w folderze csstrike albo csstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 24 Listopada Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708204 Udostępnij Napisano 24 Listopada (edytowane) Kapejo1 10:03 -b widać było przeciwnika zanim zaczął strzelać 13:10 +b cieżki normalnie było by zauważyć przeciwników w tym miejscu będąc w smoke 16:41 -b na slowmotion widać że celował gdzie indziej dopiero po kilku kili sekundach wycelował w przeciwnika którego widać 16:43 -b sam bym się ustawił na tunel skoro kilku na środku pilnuje Kapejo2 Jak najbardziej +b zaczął strzelać w kierunku gracza nie mogąc wiedzieć że tam stoi Kapejo2 0:36 -b nwm co tam podejrzanego widzisz 7:38 -b chwilę wczesniejs grzały padały tam, sam bym szedł z shiftem 11:00 kroków nie było, był strzał z awp Jak dla mnie czysty @ KapeJo i dodaj proszę te demka co kamper pisał Edytowane 24 Listopada przez Piesy KapeJo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 24 Listopada Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #708206 Udostępnij Napisano 24 Listopada Kapejo1 10:03 - było widać tam przeciwnika -b 13:10 - zgadzam się z Piesy +b 16:41 - nie ma tutaj nic nadzwyczajnego bez pośrednio w niego nie celował -b 16:43 - jak dla mnie nic tutaj podejrzanego nie ma -b kapejo2 ciężko stwierdzić -/+b kapejo3 0:36 - jak dla mnie tutaj nic dziwnego nie ma -b 7:38 - tutaj ciężko jest mi stwierdzić różnie można do odebrać -/+ b 11:00 - po obejrzeniu dokładnie zgadzam się z Piesy -b jak dla mnie wydaje się czysty ale jak Kamper chcę żeby wstawił demka nie wiem decydujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 24 Listopada Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708208 Udostępnij Napisano 24 Listopada @ Livio twoje demka wypowiedz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Listopada Premium Inwestor Support Admin VIP #708209 Udostępnij Napisano 24 Listopada Poczekajmy na jego POV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 24 Listopada Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708210 Udostępnij Napisano 24 Listopada Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi