MLQ-1938 Napisano 25 Listopada #708236 Udostępnij Napisano 25 Listopada Nick: MLQ-1938 Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Póki co nie posiadam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2/3 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Przebywam na serwerze praktycznie codziennie o różnych porach co jest plusem. Jestem dyspozycyjny, także nie ma dla mnie najmniejszego problemu wejść na serwer kiedy będzie konieczna pomoc, jestem zawsze pod telefonem więc śmiało można się kontaktować. Szybko się uczę, wziąłem sobie do serca poprzednie uwagi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie bywa ale przeważnie 2/4 godziny. Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100021967067130 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MLQ-1938/145.239.19.217:27015/ OPTO 013D dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojakk Napisano 25 Listopada #708241 Udostępnij Napisano 25 Listopada Często widoczny na serwerze Bezproblemowy Zaangażowany w grę Jestem na tak _Michellese i OPTO 013D dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 25 Listopada Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708243 Udostępnij Napisano 25 Listopada Pewnie że na TAK +dał nr telefonu xd +już nie przeklina przez mikrofon ani czat +zaangażowany w swoją poprawe +pomocny +często na servie OPTO 013D, MLQ-1938 i _Michellese dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PROSTO. Napisano 25 Listopada #708244 Udostępnij Napisano 25 Listopada Jestem na TAK + Eleganckie GT + Mikrofon aktywny + Kultura już jakaś jest OPTO 013D, _Michellese i MLQ-1938 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 25 Listopada Kobieta #708245 Udostępnij Napisano 25 Listopada + poprawił się przez ostatni czas , także trzymam kciuki aby było jeszcze lepiej + pomocny, zawsze daje znać jak coś jest nie tak +codziennie jest na serwerze +naprawdę się stara i mu zależy 🙂 Wojakk i MLQ-1938 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OPTO 013D Napisano 25 Listopada #708250 Udostępnij Napisano 25 Listopada +Często widoczny na serwerze +już utrzymuję kulturę + pozytywny zawsze wesoły + Mikrofon aktywny Jestem na tak MLQ-1938, _Michellese i Wojakk dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Listopada Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #708347 Udostępnij Napisano 27 Listopada No niech będzie, że już jesteś grzeczny Witamy na pokładzie MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Listopada Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #708348 Udostępnij Napisano 27 Listopada Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MLQ-1938 i PROSTO. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi