Skocz do zawartości

Skarga na ADMINA

N@irod.~~

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina): 15/17

Nick admina/gracza, który zawinił: Lord Pepi

Dowody:Jeżeli jest To HLTV 

Świadkowie: Gracze servera.

Uzasadnienie: Witam składam skargę na Admina Lord Pepi Admin zachowuje się bardzo dziwnie jak by spał..

Na serverze gra bardzo dużo cheaterow Ale on sobie nic z tego nie zdaje nawet nie wchodzi na specta dla niego nikt nie jest podejrzany Dziś o godzinie 17;20 zostałem przez niego zbanowany Na 1 godzinę ponieważ wyzywałem Cheatera który używał aima i mnie to strasznie bolało że admin po spamie na u@ nawet nie wszedł na spect.

Jak  Dla mnie ta ranga dla niego jest za trudna nie potrafi sobie poradzić gdy jest większa liczba graczy na serverze.

Lepsze jest to że w trakcie gry zostałem sam w TT na 3 CT Usłyszałem jego kroki Gdy biegł w stronę górnego trupa Od razu celowałem w to miejsce by trafić w jego głowę i do tego słyszałem jeszcze spadochron I napisał sobie na say @@r "Ladne wh" dla mnie jest to śmieszne Wyglądało To tak jak by się bał mnie sprawdzić albo mu się nie chciało miałem staty 30/10.

Aaa i jeszcze co do kultury "ADMINA".. jeden z graczy używał mikrofonu Chyba sprawdzał czy mu działa i mówił ''Halo halo''

I admin wjechał z takim tekstem ''Za chalo to w morde walo"" Dla mnie to nie jest admin tylko jakiś cham nie wiem od jakiego wieku jest tutaj nabór admina ale nie wiem czy ten adminek ma wgl 15+ lat bo nawet nie potrafi pisać :)

Aha i jeszcze jedno nie wiem czy on nie potrafi używać Amxmodemenu czy na serverze jest taki błąd ale on nie daje powodu za co zbanował ja zostałem zbanowany za: 

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: LorD PepI

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.gm-project.net

[AMXBans] Powod: 'ML_NOTFOUND: REASON_2'

[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'

Proszę o odpowiedz pod tym postem każda wypowiedz  ;].

Pozdrawiam,.,

Wiem że nie mogę się tu wypowiadać ale sie wypowiem i może mój post również coś da w związku z adminem .

Otóż byłem swiadkiem owej sytuacji i Admin pisał te 'Za chalo to w morde walo"

I nie tylko o to chodzi ale również o to że Admin nie reaguje na nic . Ja pisalem juz nie raz mu na u@cos a on to ignorował .

Ja jestem za zabraniem admina temu "dziecku" i wogole skąd on ma adma ja podania nie widziałem ?

Edit: Na serwerze jest błąd z banowaniem i dlatego się coś inne wyświetla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...