Skocz do zawartości

[BEZ UB] Odwołanie

LemureK

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Lemur
Godzina, data zdarzenia: 26.11.2024 - 18:54:25
Mapa: DD2
STEAM_ID / IP:  STEAM_0:0:105409859
Uzasadnienie: Zostałem osądzony o używanie antySS którego oczywiście nie posiadam. Można zrobić WG jeżeli macie wenę :) Wracając do tematu to ssy są wyraziste i nic się nie pokrywa także proszę o ich rozpisanie i decyzje wyższych! :)

Demka: megawrzuta.pl/8nryndvl

Edytowane przez LemureK

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Donator
  • Support Admin

Nie dostałeś UB ponieważ frezuje ci ekran dowodem na to są nachodzące na siebie literki na hudzie w prawym dolnym rogu oraz ten skin 

Zrzutekranu(1).thumb.png.876c9635921d5333addee93231307619.png

na kolejnym jest podobnie 

Zrzutekranu(2).thumb.png.c1b38f02a1d0cc1cb7e01547f81b3f92.png

kolejna rzecz to dziwny czas screenów widać od SS 05 do SS 09 r cofający się czas dwa SS robione są co 1 sekundę więc nie może być taki czas jak widać czyli wytłumaczę gdybyś nie wiedział o co mi chodzi czas SS 05 to czas 18:05:04 SS 06 to czas 18:0502 SS 07 to czas 18:05:00 i jak widać inne też więc nie jest to możliwe żeby taki czas skoro SS jest robiony co sekundę a tutaj jak widać czas idzie jeszcze do tyłu nie do przodu więc chyba wszystko jasne 

Zrzutekranu(4).thumb.png.8754171427c6672c0c8e0c6a0ddde658.png

moim skromnym zdaniem na 99 % jestem pewny że jest tutaj używany anty SS jak dla mnie UB nie będzie może inni z załogi UBT się wypowiedzą jak i góra w tedy może będzie inna decyzja 

Zrzut ekranu (1).png

a teraz się żegnam i wyruszam do pracy 

Edytowane przez Smokuuu

Oczywiście się obronię tym, że net_graph3 i moja rozdziałka na której gram daje taki efekt że to się pokrywa. Drugi primo, dlaczego są inne czasy ssów? Ponieważ je skopiowałem, jeżeli potrzeba potwierdzenia zrobie ss'a z cstrike na udowodnienie tego, że żyjesz w błędzie :) A ten skin to poprostu przenikanie przez ludzi, także XDDDD na każdym serwerze mam że lekko mi znika ct jak przechodzę przez niego. No czekam na dalsze decyzje! :)

• Admin CS 1.6 COD 200
  • Premium

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...