LemureK Napisano 26 Listopada #708291 Udostępnij Napisano 26 Listopada (edytowane) Twój nick podczas gry: Lemur Godzina, data zdarzenia: 26.11.2024 - 18:54:25 Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:105409859 Uzasadnienie: Zostałem osądzony o używanie antySS którego oczywiście nie posiadam. Można zrobić WG jeżeli macie wenę Wracając do tematu to ssy są wyraziste i nic się nie pokrywa także proszę o ich rozpisanie i decyzje wyższych! Demka: megawrzuta.pl/8nryndvl Edytowane 26 Listopada przez LemureK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 26 Listopada Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #708292 Udostępnij Napisano 26 Listopada (edytowane) Nie dostałeś UB ponieważ frezuje ci ekran dowodem na to są nachodzące na siebie literki na hudzie w prawym dolnym rogu oraz ten skin na kolejnym jest podobnie kolejna rzecz to dziwny czas screenów widać od SS 05 do SS 09 r cofający się czas dwa SS robione są co 1 sekundę więc nie może być taki czas jak widać czyli wytłumaczę gdybyś nie wiedział o co mi chodzi czas SS 05 to czas 18:05:04 SS 06 to czas 18:0502 SS 07 to czas 18:05:00 i jak widać inne też więc nie jest to możliwe żeby taki czas skoro SS jest robiony co sekundę a tutaj jak widać czas idzie jeszcze do tyłu nie do przodu więc chyba wszystko jasne moim skromnym zdaniem na 99 % jestem pewny że jest tutaj używany anty SS jak dla mnie UB nie będzie może inni z załogi UBT się wypowiedzą jak i góra w tedy może będzie inna decyzja a teraz się żegnam i wyruszam do pracy Edytowane 26 Listopada przez Smokuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemureK Napisano 26 Listopada Autor #708293 Udostępnij Napisano 26 Listopada Oczywiście się obronię tym, że net_graph3 i moja rozdziałka na której gram daje taki efekt że to się pokrywa. Drugi primo, dlaczego są inne czasy ssów? Ponieważ je skopiowałem, jeżeli potrzeba potwierdzenia zrobie ss'a z cstrike na udowodnienie tego, że żyjesz w błędzie A ten skin to poprostu przenikanie przez ludzi, także XDDDD na każdym serwerze mam że lekko mi znika ct jak przechodzę przez niego. No czekam na dalsze decyzje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 26 Listopada Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708294 Udostępnij Napisano 26 Listopada @ LemureK jako Opiekun UBT uznaje za poprawnie sprawdzone ssy, co skutkuje brakiem ub, następny smpam odwołaniami będzie skutkował ostrzeżeniami na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 26 Listopada Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708295 Udostępnij Napisano 26 Listopada Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi