mordoo Napisano 2 Grudnia #708662 Udostępnij Napisano 2 Grudnia dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708667 Udostępnij Napisano 2 Grudnia dostosuj się do wzoru Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! mordoo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 2 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708670 Udostępnij Napisano 2 Grudnia (edytowane) @ Nimmrod rozpiska 24h, nie dajemy takich powodów banów @ Nimmrod przypominam o rozpisce Edytowane 3 Grudnia przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordoo Napisano 2 Grudnia Autor #708671 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 53 minuty temu, mordoo napisał: mordoo 19:51 steam id: STEAM_1:0:1208303058 mapa cs_inferno2x2 dostałem uzasadnienie: dostałem bana za buunyhopowanie for fun a demo a demo nwm gdzie jest 53 minuty temu, mordoo napisał: 53 minuty temu, mordoo napisał: dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana 53 minuty temu, mordoo napisał: dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana 53 minuty temu, mordoo napisał: dostałem bana za nic i chcialbym dostac unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordoo Napisano 2 Grudnia Autor #708672 Udostępnij Napisano 2 Grudnia a powód 3 ostatnie demka na forum pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 3 Grudnia #708727 Udostępnij Napisano 3 Grudnia megawrzuta.pl/kioq1pi5 2:41 aż do bana chłop gra on off jak ktoś oglądnie to zobaczy o co mi chodzi 12:20 skill z awp ? czy celownik ? 12:50 jak pisałem on off 13:50 wychodzi z domu celownik od razu na hs i przeciąga ledwo udaje mu się odbić myszkę do prawej strony ( polecam całość w 1,2 zobaczyć ) Co do bh nie napiszę nic nie umiem może ktoś kto umie lepiej napisze czy robi sam czy tylko trzyma spacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 3 Grudnia Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708728 Udostępnij Napisano 3 Grudnia jako ubt pozwole sie wtrącić , pomijam fakt że to demko z hltv a nie twoje 2:41- z balkonu tt wyskoczył i strzelił , czaił się na tego za ścianą, za ściany było słychać kroki +-b 12:20- normalny strzał -b 12:50-Nie widać wh choć banie ładnie weszły +-b 13:50-Nomalne wyjscie nie wcelował sie odrazu w ct na głowe -b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 3 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708731 Udostępnij Napisano 3 Grudnia (edytowane) 2:41 +/- b sam nie wiem 12:20 -b zwykły reflex i trochę szczęścia gdzie padł strzał 12:50 -b celownik ani nie skakał ani nic zwykłe wyjście i tyle 13:50 -b czysto bez żadnych dziwnych akcji, celownik nawet nie był blisko głowy przeciwnika ani chociaż sylwetki, sam mam nie raz tak że się zagapie i spojże na wroga dopiero po chwili strzelam jak ogarne ze to przeciwnik, a co do bh to czasami wychodzi czasami nie jakoś specjalnie dobrze mu nie szło jak dla mnie czysty @ Nimmrod na przyszłość bardziej opisuj sytuację o którą ci chodzi Edytowane 3 Grudnia przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 3 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #708732 Udostępnij Napisano 3 Grudnia Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi