NikeCS_GON Napisano 5 Grudnia #708817 Udostępnij Napisano 5 Grudnia Twój nick podczas gry: NikeCS Godzina, data zdarzenia: Bana dostałem chyba o 15:06 a grałem od 15 lub wczesniej 05.12.2024 Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:114093049 Uzasadnienie: cześć dostałem bana od anti cheata mozliwe ze mialem skaczacy lekko pink bo gralem ciagle awp i pamietam ze czasem byl typ po tt ktory mi sie tepal ale jak strzelałem to normalnie go zabiłem wiec nie wiem czy to ja mialem lagi czy ten typ głownie grały boty ja w tedy bylem napewno na serwerze z gruby jogger czy jakos tak , grałem glownie awp bana dostalem od anti cheata w momencie bycia na bs A i zabijajac tt ktory mi peekna na blisko i go zabilem bo go wczesniej slyszalem i juz wiedzialem ze tam bedzie niestety nie mam zadnych demek w cstrike i mam pytanie czy mozecie obejrzec hltv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Grudnia Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #708825 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Grudnia Posiadałeś już odwołanie za te przewinienie - miałeś zaopatrzyć się w demka/bądź inna wersję CS'a. Nie zrobiłeś tego - bana podtrzymuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Grudnia Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #708826 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Grudnia Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi