Skocz do zawartości

[KOSZ] AceHost.pl - Hosting serwerów CS 1.6

AceHost

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
chciałbym zaprezentować nową ofertę w świecie serwerów CS 1.6! 🎮
AceHost.pl to świeżo powstały hosting, który obecnie oferuje wyłącznie serwery Counter-Strike 1.6.
W przyszłości planuję rozszerzyć ofertę o serwery innych gier, jednak na ten moment w pełni koncentruję się na doskonaleniu usług związanych z CS 1.6.
Hosting na ten moment działa w ramach nierejestrowanej działałności gospodarczej co pozwoli mi zebrać większe doświadczenie i zminimalizować koszty na początku działalności.

🚀 Co wyróżnia AceHost.pl? 🚀
- Skupiam się na CS 1.6, co pozwala mi maksymalnie dopracować jakość usług.
- Hosting jest tworzony i rozwijany przez gracza oraz administratora serwerów z myślą o innych administratorach – doskonale rozumiem potrzeby osób zarządzających serwerami CS 1.6.
- Panel serwera jest w ciągłym rozwoju - regularnie wprowadzam usprawnienia bazując na swoim doświadczeniu w administrowaniu serwerami CS 1.6 oraz na Waszych sugestiach.
- Priorytetem jest stabilność, wydajność oraz intuicyjny panel zarządzania serwerami, który jest prosty w obsłudze.

🎉 Specjalna promocja na start! 🎉
Z okazji uruchomienia hostingu przygotowałem dla Was wyjątkową promocję:

Do 31 grudnia 2024 roku za każde doładowane 5 PLN otrzymasz dodatkowe 1,25 PLN GRATIS!

Nie ma żadnych limitów - promocja działa również na sumy zbiorcze.
Przykład: Doładuj portfel za 50 PLN, a otrzymasz dodatkowe 12,50 PLN w ciągu 24 godzin!

Sprawdź ofertę już teraz na AceHost.pl!
Zachęcam również do dzielenia się swoimi pomysłami i sugestiami - AceHost.pl rozwijam razem z Wami, korzystając z Waszych opinii i mojego wieloletniego doświadczenia w administrowaniu serwerami CS 1.6.

Pozdrawiam serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...