KOSA2003 Napisano 6 Grudnia #708852 Udostępnij Napisano 6 Grudnia (edytowane) Nick:KOSA Wiek:21 Doświadczenie (w byciu adminem):2/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):5/10 Staż w CS-sie:okolo 8 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Jestem Miły Sympatyczny Zangazowany w granie na serwerze Troche zdarza mi sie byc porywczym ale ludzie lubia mnie za to jaki jestem czasem nie opanuje swej glupoty ale wszystko jest do ogarniecia na juz mysle ze taki admin wyluzowany a zarazem stanowczy sie przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h moze nie dziennie ale co drugi dzien jestem w stanie cos tam popykac wieczorami jak i pozna noca tez i jestem w poludnie Kontakt:https://steamcommunity.com/id/dizzysmurf/ Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Kosa/145.239.19.217:27015/ Edytowane 6 Grudnia przez KOSA2003 Zmiana do kontaktu zamiast numeru tel jest Insta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 6 Grudnia Admin CS 1.6 FFA Support Admin #708853 Udostępnij Napisano 6 Grudnia +znany/lubiany +często na servie -kultura osobista Pewnie że mógł by się przydać KOSA2003 i MLQ-1938 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KOSA2003 Napisano 6 Grudnia Autor #708854 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 1 minutę temu, TamKamper! napisał: +znany/lubiany +często na servie -kultura osobista Pewnie że mógł by się przydać Jak zostało wspomniane słowami "czasem nie opanuje swej glupoty ale wszystko jest do ogarniecia na juz " tak i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 6 Grudnia Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #708860 Udostępnij Napisano 6 Grudnia grasz często ludzie cię znają stanowczy i opanowany ale momentami porywczy nie możesz być adminem bo skończy się nasze smieszkowanie jestem na tak, szansę warto dać więcej adminów = mniej cheaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 7 Grudnia Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #708900 Udostępnij Napisano 7 Grudnia Aktywny + Steam+ Ludzie znają + Brak kultury a ADMIN powinien dawać przykład innym gracza nie obrażać itp. U ciebie jest inaczej sam byłem świadkiem. Więc ja jestem ja NIE MLQ-1938 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 8 Grudnia Premium Inwestor Support Admin VIP #708934 Udostępnij Napisano 8 Grudnia Jestem na nie, aktywny jesteś kojarzę z serwera, ale cienko u ciebie z kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Grudnia Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #708950 Udostępnij Napisano 8 Grudnia Wszystko super, aktywność, jesteś kontaktowy, masz poczucie humoru ale kultura u osób starających się o Admina to jest podstawa. I trzeba na to zapracować od samego początku a nie poprawiać się później na pokaz bo to później i tak nie zdaje egzaminu Dlatego przykro mi bardzo ale niestety nie pemeq dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Grudnia Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #708951 Udostępnij Napisano 8 Grudnia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi