Skocz do zawartości

[UB] Odwolanie do bana (XD)

Rekomendowane odpowiedzi

||| Zostales zbanowany!
||| Nick: Hex
||| IP: 37.190.176.253
||| SteamID: STEAM_1:0:273653324
||| Admin banujacy: SCRUSH
||| Powod: Wstaw screeny na www.Multi-Head.pl 
||| Ban utworzony: 07.12.2024 - 19:25:58
||| Dlugosc: Na zawsze
||| Serwer: [FFA GO:MOD] ★    MULTI-HEAD ★      4MAPS  ★              1s1k (de_nuke)
||| Pozostaly czas: Na zawsze
Demka zostaly przypiete
Uzasadnienie: Wbilem sobie kulturalnie pograc na waszym serwerku, gram sobie jak gdyby nic, znakomicie mi idzie (normalka bo po 8 latach grania zeby nie umiec grac w csa to troche lipa XD), a tu nagle Pana SCRUSHA zabolalo to ze ktos dobrze gra i musial az mnie zbanowac, bo jak to mozliwe ze ktos moze byc lepszy od admina serwera o nie nie, nie wiem Panie SCRUSH o co zostalem podejrzany o wh czy aima nie obchodzi mnie to zbytnio ale chce tylko uswiadomic drogiemu adminowi tego serwera ze istnieje cos takiego jak myszka oraz sluchwaki z czego korzystam i nigdy w zyciu nie cheatowalem bo sam jestem przeciwko cheatowaniu i najchetniej to bym kazda osobe psujaca rozgrykwe gra na cheatach usunal z tego swiata. Pozdrawiam bardzo serdeczenie i mam nadzieje ze moje odwolanie zostanie rozpatrzone pozytywanie. Jesli bedzie trzeba dodac jeszcze jakies zalaczniki to prosze o upomnienie sie z mila checia je dolacze.

MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem

HalfLife00.tga HalfLife01.tga HalfLife02.tga HalfLife03.tga HalfLife04.tga HalfLife05.tga HalfLife06.tga HalfLife07.tga HalfLife08.tga HalfLife09.tga

Edytowane przez Hex231

• Admin CS 1.6 COD 45K

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...