Skocz do zawartości

[UB] Odwolanie do bana (XD)

Hex231

Rekomendowane odpowiedzi

||| Zostales zbanowany!
||| Nick: Hex
||| IP: 37.190.176.253
||| SteamID: STEAM_1:0:273653324
||| Admin banujacy: SCRUSH
||| Powod: Wstaw screeny na www.Multi-Head.pl 
||| Ban utworzony: 07.12.2024 - 19:25:58
||| Dlugosc: Na zawsze
||| Serwer: [FFA GO:MOD] ★    MULTI-HEAD ★      4MAPS  ★              1s1k (de_nuke)
||| Pozostaly czas: Na zawsze
Demka zostaly przypiete
Uzasadnienie: Wbilem sobie kulturalnie pograc na waszym serwerku, gram sobie jak gdyby nic, znakomicie mi idzie (normalka bo po 8 latach grania zeby nie umiec grac w csa to troche lipa XD), a tu nagle Pana SCRUSHA zabolalo to ze ktos dobrze gra i musial az mnie zbanowac, bo jak to mozliwe ze ktos moze byc lepszy od admina serwera o nie nie, nie wiem Panie SCRUSH o co zostalem podejrzany o wh czy aima nie obchodzi mnie to zbytnio ale chce tylko uswiadomic drogiemu adminowi tego serwera ze istnieje cos takiego jak myszka oraz sluchwaki z czego korzystam i nigdy w zyciu nie cheatowalem bo sam jestem przeciwko cheatowaniu i najchetniej to bym kazda osobe psujaca rozgrykwe gra na cheatach usunal z tego swiata. Pozdrawiam bardzo serdeczenie i mam nadzieje ze moje odwolanie zostanie rozpatrzone pozytywanie. Jesli bedzie trzeba dodac jeszcze jakies zalaczniki to prosze o upomnienie sie z mila checia je dolacze.

MultiHeadDemo_1.demPobieranie informacji ... MultiHeadDemo_2.demPobieranie informacji ... MultiHeadDemo_3.demPobieranie informacji ...

HalfLife00.tgaPobieranie informacji ... HalfLife01.tgaPobieranie informacji ... HalfLife02.tgaPobieranie informacji ... HalfLife03.tgaPobieranie informacji ... HalfLife04.tgaPobieranie informacji ... HalfLife05.tgaPobieranie informacji ... HalfLife06.tgaPobieranie informacji ... HalfLife07.tgaPobieranie informacji ... HalfLife08.tgaPobieranie informacji ... HalfLife09.tgaPobieranie informacji ...

Edytowane przez Hex231

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Donator
  • Support Admin

zostały ci zrobione Screeny wstaw je proszę tutaj 

https://multi-head.pl/forum/126-ffa/

gdybyś nie wiedział gdzie się one znajdują znajdziesz tam również poradnik 

• Support Admin

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...