Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Wuja odbanowanie v2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgadzam sie z toba opiekunie sieci, czesto wychylam na pale poprostu, obejrzyj cale demo dokladnie i poprzednie gry ze czesto tak robie, zeby jak najszybciej sprawdzic plecy, przeanalizuj ze co runde kazdy gra okno na b i wychylam juz poprostu czesto z prefirem, nie gram 2 lat w ta gre. Wh w cs 1.6 teraz dziala fatalnie, lepiej juz grac bez lub z aimem. Kazdy screen pokazywal ze jestem okej, dostalem screeny w ciagu 2h 2 razy wiec xd. Beka troche przegralem 11h na tym serwerze. Dopisuje sie do poprzedniego tematu bo zostal zamkniety. Wiem ze dla was prefire to cos co jest nie mozliwe ale ciagle celuje w miejscowki aimowo, w ktore sa oczywiste xd i zawsze idealnie wychylam bo to poprostu jest corsshair placement...

Wybaczcie za offtop , ale co Ty dajesz link do profilu na steam gdzie nawet nie ma godzin przegranych. Jak dla mnie wygląda na kupiony żeby było że 2k16. Bo jakas aktywność od 2021 jest z tego co widzę.

Przeswietla Ci demka i zobaczymy. Ale wątpię żeby demko borna bylo błędne, z ciekawości sam jutro zerknę 

• Admin CS 1.6 COD 200
  • Premium

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...