pemeq Napisano Piątek o 16:23 Donator Redaktor VIP #709187 Udostępnij Napisano Piątek o 16:23 Imię: Szymon Wiek: 19 Czas spędzony na forum: trochę tego jest i ciągle rośnie Doświadczenie w moderowaniu: byłem moderatorem więc jakieś doświadczenie jest Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: nie, chyba że za 0 pkt to tak ale to nic ważnego Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależnie od dnia ale staram się zaglądać co chwilę Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: siedzę na forum, wypełniam obowiązki więc czemu by też nie wesprzeć moderacji w pilnowaniu forum, staram się rozwiązywać problemy i jestem bez konfliktowy, chodź lubię zaczepki ale to w stopniu nie szkodliwym dla nikogo. Myślę że moja kandydatura jest dobrym planem na totalne zatracenie mnie ale lubię to robić więc dlaczego by tego czasu nie wykorzystać w sposób pomocny dla sieci na której siedzę już 5 lat. kameleonn, ToBi i Bewi dodali reakcje 1 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano Piątek o 18:30 Admin CS 1.6 FFA Support Admin #709195 Udostępnij Napisano Piątek o 18:30 jak dla mnie TAK -Ciągle na forum -Ogarnia tyle funkcji jak robot -Interpunkcja i ortografia na poziomie -Miły pogodny i zawsze z kulturą pemeq dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 14 godzin temu #709410 Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) Moja Opinia: +były moderator +codziennie siedzi na forum +gracz o wysokiej kulturze osobistej +ogarnia wiele funkcji +staż jestem na TAK!!!! Edytowane 14 godzin temu przez SebaVHS pemeq dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi