MatiXX Napisano 13 Grudnia #709191 Udostępnij Napisano 13 Grudnia Witam pisze w sprawie bana. Nie wiem co mogło się stać ale znalazłem wasz serwer wchodzę na niego pobierają się pliki i po chwili dostałem bana za ANTY CHEAT a nawet jeszcze nie zacząłem grać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiXX Napisano 13 Grudnia Autor #709192 Udostępnij Napisano 13 Grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiXX Napisano 13 Grudnia Autor #709193 Udostępnij Napisano 13 Grudnia I nawet nazwa moja jest całkiem inna niż pisze nick zbanowanego. Moja jest MatiXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 13 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709194 Udostępnij Napisano 13 Grudnia po pierwsze zastosuj sie do wzoru, po drugie grasz na steam czy ns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 13 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709196 Udostępnij Napisano 13 Grudnia po krótkim dochodzeniu ub nie dostajesz z powodu iż twoje ip pokrywa się z banem, jak i również sid co jest wręcz niemożliwe, już wytrzymasz te 12h do końca bana które ci zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 13 Grudnia Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709197 Udostępnij Napisano 13 Grudnia Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi