pucekmcPL Napisano 14 Grudnia #709210 Udostępnij Napisano 14 Grudnia Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; nie zamierzam chyba ze dam komus bana - Minimum 16 lat; mam - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; jest - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; nhmm i tu mamy problem bo grzcze mnie nie lubia bo jestem za dobry - Minimum 30h przegrane na serwerze; jest - Obowiązkowo aktywne konto steam; jest - Posiadanie mikrofonu; posiadam nie uzywam Wzór podania: Nick: PL: [PL]-P? wiek: 43 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 25lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: bo mam duże doświadczenie, jeszcze nigdy nie miałem pomyłek odnośnie banów skuteczność 100% Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: nie ma reguły czesto gram chwile pomiedzy praca dla odstresowania sie Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[pl]-p%3F/ Moge wam pomóc w prowadzeniu serwera tyle ode mnie. Jeżeli wymagacie że będe wchodził na forum codziennie to nie mam czasu na takie pierdoły. Gra jest dla mnie odskocznią od codziennych stresów w prowadzeniu moich firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Poniedziałek o 07:22 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #709341 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:22 Skoro nie masz czasu na wchodzenie codziennie na forum - Daj rozwiązanie, bądź w jaki sposób ktoś z Administracji/UnbanTeam byłby w stanie Ciebie złapać? Chodzi mi o konkretny przypadek: hipotetycznie ktoś napisałby odwołanie od Twojego bana, a z reguły na taką reakcje dajemy czas 24h. Czy jest to u Ciebie możliwe? Napisz mi w wiadomości prywatnej odpowiedź, a temat tymczasowo zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi