Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Dostanie Muta z wysoką przesadą

Ochrona w pracy

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Ochrona w pracy
Godzina, data zdarzenia: 23.30 15.12.2024
Mapa: nie znam nazwy
STEAM_ID / IP: nie wiem gdzie to jest 
Uzasadnienie: dobra sprawa wygląda tak gra na serwerze gościu który robi chore staty wzywają admina kiedy admin przychodzi nagle ten gościu się ogarnął i dało się go zabijać. Jednak gracze dalej dyskutowali na ten temat w końcu i ja powiedziałem swoje 5 groszy. coś między w tym stylu że admin przychodzi na nicku na którym widać napis admin i niby go sprawdził że jest czysty okej nie mam nic przeciwko tylko jakby gość który używał wspomagaczy mógł nagle wyłączyć kiedy wbił admin. więc powiedziałem mu że jest głupi że nie wszedł na innym nicku i go nie sprawdza z innego konta graczom moja odpowiedz się spodobała z tego co potem mówili bo jednak troche racji mam tylko że admina wielka duma nie pozwala na powiedzenie do siebie jakich kolwiek słów i bez jakiego kolwiek ostrzeżenia dostałem muta na czat vc i pisanie aż na tydzień czasu. uważam że to spora przesada jeśli w takich sposób chce traktować innych to nie wiem czy ludzie beda chcieli sie tam utrzymać przy kimś takim za byle słowo coś takiego to już przesada a zaznaczam że wcześniej dwał innym muta na tydzień przykład Cichy :0 coś takiego powiedział do dziewczyny która go zabiła przez vc suka czy jebana suka coś takiego a ten cyk muta na tydzień co jak co serwer fajny gram tylko jak jestem w pracy lubie tam spedzać czas ale ogarnijcie tego gościa bo chłopak sie jednak poczuwa za bardzo dziekuje licze na zniesienie muta albo danie go przynajmniej na 24 a nie na 7 dni dziekuje za wysłuchanie mojej wypowiedzi. 
*Demka z serwera: nie mam 

• Opiekun CS 1.6 PAINTBALL

1. Po to został wprowadzony system mute na czacie/mikrofonie, żeby właśnie nie banować za takie sytuacje jak te. Zacznijmy od tego, że zacząłeś mnie wyzywać, a nie że nazwałeś mnie "debilu". Więc za wyzywanie, pomimo tego że pisałem 5 razy, żeby skończyć ten temat "cheatera", który po prostu miał dobry movement, szybko wszędzie latał, dalej drążyłeś. Dlatego dostałeś mute, żeby się nauczyć na przyszłość, że administracja jest od tego, żeby wam pomagać, a nie żeby była wyzywana, gdy stara się załagodzić sytuację.

2. Sytuacja nr 2: wspomniałeś, że zmutowałem jakiegoś gracza Cichego za wyzywanie dziewczyny przez mikrofon, bo go zabiła. "Tak jak wspomniałeś, używał słów typu suka, dziw** jeb*** i inne tego typu teksty, także jak dla mnie, gdy ktoś przegrywa i zaczyna aż tak wyzywać dziewczyny przez śmierć, powinien mieć zakaz grania. Mute w tym przypadku to łagodna kara"

3. Wspominasz o tym, że boisz się, czy gracze tutaj pozostaną przez te mute - muszę cię uświadomić, bo widzę, że jesteś nowym graczem. Każdy u nas gra i jest zadowolony, bo wie, że gdy wbija administracja, można pograć bez żadnej spiny. Dlatego jesteśmy jedynym PB, który fajnie się trzyma, a gdy przychodzą złe osoby, zostaje to szybko ogarnięte. Także spokojna twoja głowa, gracze doceniają, gdy inni za złe zachowanie dostają mute, ale po twoim pisaniu stwierdzam, że nawet za wyzywanie dziewczyn przez to, że kogoś zabiły, powinny być dozwolone.

Podsumowanie jest takie, że mute nie zostanie skrócony, tym bardziej przez twoją głupotę, którą wykonałeś, m.in. napisanie skargi. Gdybyś pograł na serwerze, to wiedziałbyś, że inni, nawet jak dostawali mute na parę godzin, gdy zrozumieli swój błąd, pisali na u@ i dostawali unmute. Więc wystarczy zrozumieć swój błąd. To jest tylko gra, a wy odbieracie to zbyt personalnie.

• Admin CS 1.6 COD 200
  • Premium

Temat zamykam, w razie pytań to do @ strafelegit na pv

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Edytowane przez Piesy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...