Bewi Napisano Środa o 09:00 Inwestor Premium #709360 Udostępnij Napisano Środa o 09:00 Czy wolisz planować swoje życie, czy żyć spontanicznie? Dlaczego? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano Środa o 10:07 Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #709765 Udostępnij Napisano Środa o 10:07 życie na spontanie, ponieważ codziennie możemy doświadczyć czegoś innego czego nie przewidzimy Smokuuu, DEADtoPan i Bewi dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano Środa o 10:49 Admin CS 1.6 COD 45K #709766 Udostępnij Napisano Środa o 10:49 planuje swoje życie, ponieważ wszystko co może się wydarzyć dokładnie analizuję czy będzie to korzystne czy nie DEADtoPan, Smokuuu i Bewi dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano Środa o 14:11 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #709768 Udostępnij Napisano Środa o 14:11 (edytowane) Planuje swoje życie chodź jest ono takie że zawsze coś nas zaskoczy więc jest i trochę spontaniczne i szybko coś trzeba w tedy wymyśleć żeby wyszło na moje @ Bewi a ty jak ? Edytowane Środa o 14:12 przez Smokuuu DEADtoPan dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaku95 Napisano Środa o 15:46 #709773 Udostępnij Napisano Środa o 15:46 Życie za planowane + spontanicze wypady DEADtoPan i Bewi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano Środa o 15:48 #709775 Udostępnij Napisano Środa o 15:48 U mnie akurat 50/50, całe życie i dnie są planowane ale spontanicznie jest połowa z planowania Bewi i DEADtoPan dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEADtoPan Napisano Środa o 17:34 #709780 Udostępnij Napisano Środa o 17:34 Wolę na spontanie, wtedy czuję, że żyję Bewi i Narotir dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Środa o 19:46 Inwestor Premium Autor #709784 Udostępnij Napisano Środa o 19:46 5 godzin temu, Smokuuu napisał: Planuje swoje życie chodź jest ono takie że zawsze coś nas zaskoczy więc jest i trochę spontaniczne i szybko coś trzeba w tedy wymyśleć żeby wyszło na moje @ Bewi a ty jak ? Aktualnie planuje, potem zobaczymy. Smokuuu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi