pudzian12 Napisano Poniedziałek o 13:27 #709368 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:27 PROSZĘ O ODBLOKOWANIE MNIE PUDZIAN12 NA SERWERZE GRY PONIEWAŻ Z JAKIEGO POWODU ZOSTAŁEM NIBY ZBANOWANY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano Poniedziałek o 13:28 #709369 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:28 (edytowane) Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! Zastosuj się do wzoru Bo nawet wycinka z konsoli nie dałeś 😬 Edytowane Poniedziałek o 13:29 przez Rafi_wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian12 Napisano Poniedziałek o 13:31 Autor #709370 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:31 JAKIEGO WYCINKA Z KONSOLI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Poniedziałek o 13:33 Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709371 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:33 (edytowane) zastosuj się do wzoru wypełnij "formularz" abyśmy mieli chociażby twój nick z serwera, wogóle to nie wiem po co się odwołujesz skoro bana dostałeś tylko na godzinę za notoryczne afczenie https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=1302 temat zamykam jeżeli rzeczywiście afczyłeś (znowu) to ban jak najbardzies słuszny a myślę że nasza pani opiekun nie banuje od tak Edytowane Poniedziałek o 13:38 przez Piesy ~Czarna~ i MLQ-1938 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Poniedziałek o 13:38 Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709373 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:38 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi