pudzian12 Napisano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 PROSZĘ O ODBLOKOWANIE MNIE PUDZIAN12 NA SERWERZE GRY PONIEWAŻ Z JAKIEGO POWODU ZOSTAŁEM NIBY ZBANOWANY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: *Demka z serwera: * Demka z serwera nagrywane są pod nazwą MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3.dem i znajdują się w folderze cstrike. Prosimy o wrzucanie wszystkich trzech! Zastosuj się do wzoru Bo nawet wycinka z konsoli nie dałeś 😬 Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Rafi_wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudzian12 Napisano 16 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 JAKIEGO WYCINKA Z KONSOLI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 (edytowane) zastosuj się do wzoru wypełnij "formularz" abyśmy mieli chociażby twój nick z serwera, wogóle to nie wiem po co się odwołujesz skoro bana dostałeś tylko na godzinę za notoryczne afczenie https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=1302 temat zamykam jeżeli rzeczywiście afczyłeś (znowu) to ban jak najbardzies słuszny a myślę że nasza pani opiekun nie banuje od tak Edytowane 16 Grudnia 2024 przez Piesy ~Czarna~ i MLQ-1938 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 16 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi