veegaz Napisano Poniedziałek o 21:43 #709385 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:43 Twój nick podczas gry:veegazk4t Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:assault STEAM_ID / IP:STEAM_0:1:195118963 Uzasadnienie:Specjalista od łapania cziterów stwierdził, że mam skrypty. Nie wiem jak je zauważył na serwerze z blokadami na wszystkie możliwe techniki movementu, ale podziwiam. *Demka z serwera:Nie da się hltv odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Wtorek o 09:37 Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709395 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:37 (edytowane) @ LagaawNocha czekam na rozpiskę 24h Dostałem informację że admin nie ma rozpiski ani demka więc ub Edytowane Wtorek o 11:57 przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Wtorek o 11:57 Admin CS 1.6 COD 200 Premium #709402 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:57 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi