PaN_PiQuS Napisano 5 Września 2015 #320428 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Nick cheat'era:terror Godzina, data zdarzenia:20:10 Mapa:dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er):http://speedy.sh/ZUeWX/Desktop.rar STEAM_ID/IP cheat'era:ip jest w ssach Uzasadnienie: koleś obraża graczy jak tylko moża pod nieobecnośc adminów, klnie wyzywa i nie da się z nim grac prosze o surowego bana dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Września 2015 #320410 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Jak dla mnie według przedstawionych dowodów ban należy się dla Sa!da który całą sytuację sprowokował. Czy masz jeszcze jakieś dowody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 5 Września 2015 Autor #320408 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 sory said napisal nie w tym temacie terror cisnie za kazdym razem jak sie do niego napisze o spokoj . moge mniec dowody, wystarczy ze napisze a on zacznie wyzywac. tak myslalem ze moje ssy nie wystarcza. tam gdzie said napisal to byl 2 ss. na 1wszym terror wyzywal mnie bo go zabilem i do mnie pisal ze go irytuje a said nie mial z tym nic wspolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Września 2015 #320407 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Jeżeli satysfakcjonuje Cię Ban na 1 godzinę mogę takowego nałożyć. Czy gracz jest w tym momencie na serwerze? Bo jeśli nie to nie ma sensu, gdyż gracz nie odczuje kary. Jeżeli przedstawisz dodatkowe dowody Bana przedłużymy do 1 dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 5 Września 2015 Autor #320082 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 jest na serwie. pewne jest to że jak wejdzie to bedzie sie srał bo dostał bana na 30 min za kulture i nawet do more7 sie rzucał. dajce mu bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Września 2015 #320403 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 W takim bądź razie przedłużę Bana na okres 1 dnia. Jeżeli sytuacja będzie się powtarzać, zaostrzymy karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaN_PiQuS Napisano 5 Września 2015 Autor #320080 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 http://speedy.sh/MD4y9/Desktop.rarmacie dalsze dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Września 2015 #320398 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Ban na 2 dni. Chamstwa tolerować nie będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 5 Września 2015 #320397 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi