WASDD Napisano 31 Grudnia 2024 #710015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: WASD Wiek: 32 Doświadczenie (w byciu adminem): kiedys mielismy pare serwerow, otwieralo sie cd room ludziądla beki xd Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 troszku Staż w CS-sie: 2 lata przed steamem 2008 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Gram na serwie i czasem nie ma Admina, chce zaczac wspolprace, marze o swoim serwie FFA i BH Kontakt:steam Steam Społeczność Steam :: WASD Link do GameTracker'a:GameTracker.com : Player Page for WASD Edytowane 31 Grudnia 2024 przez WASDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 31 Grudnia 2024 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #710017 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Ja jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Grudnia 2024 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #710028 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Przykro mi ale zbyt słaba aktywność... W ciągu ostatniego miesiąca grałeś ledwie 6 razy a tu trzeba się pokazywać najlepiej codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Grudnia 2024 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #710029 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi