twojamatula Napisano 31 Grudnia 2024 #710016 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Przepraszam, czy wy jesteście normalni, to tak się traktuje klienta? Ci co sprawdzają demko oczywiście, może robicie pod wpływem środków, bo ręce opadają. Sprawdźcie moje konto steam, czy mi się opłaca czitować, i przeanalizujcie demko jeszcze raz, ale proszę na trzeźwo, albo poprosić jakiegoś Prosa bo ja tu ocipieje z wami. akcja z pierwszego demka 10:59 --> słyszę chłopa w tunelu, to wychylam, w czym problem? Na nagraniu i tak nie słychać dokładnie tego co ja w słuchawkach. Ręce mi opadają jak ktoś ma problem z tą akcją w trakcie sprawdzania 2:24 ah --> padłem 4:12 ah --> padłem, nawet w chłopa nie trafiłem co to za oszustwo? BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 30 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 9 tygodni , 5 dni , 18 godzin , 53 minut i 4 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : twojamatula [AMXBans] Powod : ' [DD2] ANTY CHEAT ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 20691058 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 213.136.255.48 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. MultiHeadDemo_1.dem MultiHeadDemo_2.dem MultiHeadDemo_3.dem Edytowane 31 Grudnia 2024 przez twojamatula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 31 Grudnia 2024 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710018 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) Demka były sprawdzane w 3 osoby @ Piesy @ Bewi @ TamKamper! I wsm @ ToBi . Czyli w sumie nawet 4 Jednogłośnie stwierdziliśmy że coś masz coś typu AIM, a AIM helper jedno z dwóch temat zamykam, te 2 miesiące zostawiam, to jest twój czas na przemyślenie tego czy warto dalej korzystać z cheatow czy nie, jeżeli chcesz uzyskać UB szybciej zapoznaj się z tym tematem https://multi-head.pl/topic/114993-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 31 Grudnia 2024 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2024 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi