Alt. Napisano 4 Września 2015 #319123 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Witam, przed chwilą dostałem bana pod tytułem "nie buguj" Miałem perk coś tam, nie pamiętam jak sie nazywał ale było 1/2 wyrzucenie broni przeciwnika...strzelałem do wroga i wyrzuciło mu broń miał tylko nóż. serwer to cos mod 800 nie chce ub bo to tylko 30 min nie będe marnował też czasu na żadne skargi lub coś takiego Ja się tylko pytam co ja kvrw@ zbugowałem!!!??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skate94 Napisano 5 Września 2015 #320413 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 siema bugowales trucizny czyli np konczy sie runda i jestes na respie wroga i tam postawisz trucizne to na poczatku nowej rundy bd ona zabijala graczy ktorzy sie tam zrespia tak samo jest np jak pod koniec rundy strzeli sie rakietke na resp wroga zanim doleci zacznie sie nowa runda i gracze dostana z niej juz wiesz co to bugowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi