Ctac Napisano Sobota o 20:22 #710840 Udostępnij Napisano Sobota o 20:22 Twój nick podczas grania: Ctac Godzina, data zdarzenia: 18 Jan 2025 - 20:16:55 Mapa: [ONLY DD2] Link do screenów: https://megawrzuta.pl/aph3pb45 STEAM_ID / IP: 76561198081438249 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano Sobota o 20:33 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #710841 Udostępnij Napisano Sobota o 20:33 Kolega poczeka z tymi fotografiami bo to było na wstrzymanie demeczko rozpiszemy Królu Złoty i będzie werdykt Piesy, Sobota o 20:42 Jak dajesz bana gdzie będziesz rozpisywać to daj poprostu bana za cheatowanie to i tak rozpiskę będziesz dawać, q nie będzie zamieszania z powodami banow Rafi_wola dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ctac Napisano Sobota o 20:34 Autor #710842 Udostępnij Napisano Sobota o 20:34 To ktoś tu chyba nie umie banować Piesy, Sobota o 20:41 Na prośbę admina banującego temat zawieszam do momentu dostarczenia rozpiski demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano Sobota o 20:42 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #710843 Udostępnij Napisano Sobota o 20:42 Umiem banować i umiem też kogoś przetrzymać zanim mi cały serwer wyjdzie. I nie spamuj w temacie bo to nie jest miejsce do dyskusji tylko do czekania na odpowiedź jak na kolejkę do lekarza na NFZ Demko popatrzymy i się kolega dowie wszystkiego Okej to będzie tak. Ogólnie mam wrażenie, że przez te ściany to widzisz więcej niż powinieneś Ale bardziej mnie zastanawiają te magiczne głowy kiedy wpadasz na przeciwników, strzelasz w większości w cały świat a oni dostają banie. https://megawrzuta.pl/1lgoylhj demko "ctac" 12:33 - strzał obok-głowa 13:20 - to samo 16:38 - tutaj również 16:44 - i jeszcze raz. aż żałuję, że nie nagrywałam od początku... Ale znalazłam jeszcze jedno, starsze demko... "ctac5" 2:42 - no dobra, postrzelałeś po barku i po bramie a na koniec się okazało, że to jednak była głowa. 4:53 - tutaj też dość dziwnie... I jeszcze te dziwne celownikowe "Fale Dunaju" przy pestkowaniu...Nie wiem, pewnie wyjdzie, że się nie znam i nic tam nie ma ale rozpisałam. Z góry przepraszam, że tak to przeciągnęłam Ctac dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano wczoraj o 17:31 Admin CS 1.6 FFA Support Admin #710853 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:31 Zostałem poproszony o przeanalizowanie demka demko ctac 12:33-pływanie celownika (aim assist) , celownik skacze po strzale nad głową i momentalnie wraca na głowe 13:02-na zwolnionym tempie widac jak celownik podskakuje po oddanym strzale 14:15-gracz na rampa środek (nie wiem jak ta miescówa sie nazywa) a ty sie na niego czaisz demko ctac5 2:42- nie ma szans byś strafił go w głowe strzelałeś obok enemy ------ Jak dla mnie gracz odpalony dobrze kryjący się , nie robi tego pierwszy raz Ctac dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano wczoraj o 18:06 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #710854 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:06 Również po obejrzeniu demek o co zostałem poproszony stwierdzam demko ctac 12:33 - nawet ja nie potrafię tak pięknie pływać jak ten celownik jest tutaj (aim assist) lub coś w tym stylu 13:02 - zgadzam się z @ TamKamper! 14:15 - dobrze widać jak czekasz jak wyjdzie i wiesz że on tam jest a słyszeć go nie mogłeś jak dla mnie 16:38 - na zwolnionym tępię widać jak celownik ładnie nagle układa się na głowę 16:44 - tutaj może i szczęście ale moim zdaniem raczej nie dobrze wiedziałeś że tam są i ta praca strzałów i celownika dopiero gdy ten 4 wybiega z respa CT wszystko jest normlanie z twoim celownikiem i gra że tak to nazwę jak dla mnie gracz na coś używa nie jest to czysta gra sam już chciałem cię raz sprawdzać czas mi na to nie pozwolił ale zrobiła to @ ~Czarna~ moim zdaniem ewidentnie jesteś odpalony Ctac dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ctac Napisano wczoraj o 18:10 Autor #710855 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:10 (edytowane) O Boże XD nigdy nie widziałem gorzej nagranego demka, tak jakby osoba nagrywająca miała 20fpsów, co widać po net_graphie jak graf faluje cały czas i mnie ścina XD zamiast zbanować mnie z powodem "wstaw demo" to nagrywacie z 3ciej osoby demko na kogoś xdddd szczerze nie chce mi się poraz 10000 raz tłumaczyć Wam i innym jak działają te nagrane serwerowe demka, że widzicie ciągle, że strzelam obok xD dodam po prostu filmik z yt gdzie odwoływałem się na innym serwerze. "14:15-gracz na rampa środek (nie wiem jak ta miescówa sie nazywa) a ty sie na niego czaisz" - co do tego to w ogóle beka xd właśnie tak się dzieje, jak nie oglądacie całego demka albo nie jest nagrane w całości. Przez chyba 7 rund ct raszowało ciągle mida, to poraz ósmy mam wbijać się w 3-4 graczy na pałe? Oczywiście, że się czaje, tym bardziej, że leci miliard fleszy i nejdów z mida xD w głowie mi się to nie mieści, że muszę się tłumaczyć z czegoś takiego xD osoba myśląca by na to nie spojrzała nawet w podejrzany sposób xd "12:33 - nawet ja nie potrafię tak pięknie pływać jak ten celownik jest tutaj (aim assist) lub coś w tym stylu" - "nawet ja", a to nikogo innego od Ciebie lepszego nie ma? I każdy musi się porównywać do Ciebie, bo skoro Ty nie umiesz to nikt inny? "16:38 - na zwolnionym tępię widać jak celownik ładnie nagle układa się na głowę" - zwolnionym TEMPIE pozdrawiam Nawet nie poprosiliście o wysłanie mi moich nagranych demek, a rozpisujecie na tym zlagowanym czymś i nawet wam to nie przeszkadza xd przez to właśnie widać wasz poziom i zaangażowanie A o to ten link do filmiku, zobaczcie sobie jak pięknie te wasze demka nagrywają, a tym bardziej wy oglądający je na 20 fpsach chyba, bo inaczej tego nazwać się nie da Dodaje jeszcze filmik zrobiony 5 min temu, który porównuje waszą płynność w 30 letniej grze hah Edytowane wczoraj o 18:51 przez Ctac Piesy, Wczoraj o 18:49 Demko nagrane za pomocą komendy record "nazwa demka" to jest dokładnie ten sam rodzaj demka co masz ty w plikach, nagrane 1-1 tak jak grałeś bez żadnych odchyłów TamKamper! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ctac Napisano 23 godziny temu Autor #710856 Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) @ Piesy Nie wiem jak odpisywać na te cytaty więc dodam jeszcze jedną odpowiedź. Wstawiłem własnie filmik, który pokazuje wasze "1:1" nagranie :kekw: Odchyły nie dość, że są między moim demkiem a Czarnej, to między demkiem z OBS'a a demkiem serwerowym jest kolosalna różnica xd ale każdy ma to gdzieś jak widać Edytowane 23 godziny temu przez Ctac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 22 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710859 Udostępnij Napisano 22 godziny temu (edytowane) Deko kolejno "Ctac" 12:33 ewidentnie coś w stylu AIM asist +b 13:20 ponownie +b 16:38 mam wrażenie że tutaj mu trochę rozrzut pomógł +/-b 16:44 w powietrzu celownik odrazu przeskoczył ci na przeciwnika i głowa +b "Ctac5" 2:42 albo masz wywalony ping w kosmos albo AIM asist patrząc po pozostałych akcjach to 2 +b 4:53 celownik skacze ci aż za bardzo jak na rozrzut AK +b Tak jak pisali chłopaki wyżej posiadasz jakieś wspomagacze, choć kryjesz się dobrze dla tego UB nie dostaniesz Edytowane 22 godziny temu przez Piesy GumiS1906 i ~Czarna~ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 22 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710860 Udostępnij Napisano 22 godziny temu Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi