Argo Napisano 17 godzin temu #710895 Udostępnij Napisano 17 godzin temu Twój nick podczas gry: Argo Godzina, data zdarzenia: 20.01.2025 - 19:33:51 Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:24575151 Uzasadnienie: pomylono mnie z Vinim *Demka z serwera: GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 godzin temu Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #710896 Udostępnij Napisano 17 godzin temu No dobrze, niech będzie, że Cię pomyliłam Mam więcej dowodów ale nie mogę się nimi chwalić publicznie _Michellese i GumiS1906 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano 16 godzin temu Autor #710897 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Wszystko fajnie tylko ja to ja a Vini to Vini moj brat ktory jak widze zalozyl nawet swoje konto na moj stary email byl u mnie kiedys i wchodzil na kompa ale nie gral na pewno wiec dlaczego wrzucacie mnie do jednego wora z nim? ja za niego nie odpowiadam... GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 16 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710898 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Teraz, Argo napisał: Wszystko fajnie tylko ja to ja a Vini to Vini moj brat ktory jak widze zalozyl nawet swoje konto na moj stary email byl u mnie kiedys i wchodzil na kompa ale nie gral na pewno wiec dlaczego wrzucacie mnie do jednego wora z nim? ja za niego nie odpowiadam... "Każdy odpowiada za sprzęt z którego korzysta" podam ci przykład admin zbanuje połowe serwera, będzie się tłumaczył że to jego brat, czyja to wina że nie dopilnował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano 16 godzin temu Autor #710900 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Ale my nawet razem nie mieszkamy czlowieku, a na moim komputerze nie gral na pewno GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 16 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710901 Udostępnij Napisano 16 godzin temu (edytowane) Teraz, Argo napisał: Ale my nawet razem nie mieszkamy czlowieku, a na moim komputerze nie gral na pewno Po sid się zgodze że to nie 1 komputer ale nie po ip, ip wskazuje na to że to 1 urządzenie, choć nie do końca, ale to już do tego potrzebne umiejętności po szkole informatycznej, ban zostaje Edytowane 16 godzin temu przez Piesy GumiS1906 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 16 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710903 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi