MAHATMA GANDI Napisano Poniedziałek o 21:40 #710904 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:40 Twój nick podczas gry: MAHATMA_GANDI Godzina, data zdarzenia: 01/20/2025 - 22:16:06 Mapa: DE_WESTWOOD_WINTER STEAM_ID / IP: 185.25.120.195 Uzasadnienie: W konsoli jest napisane, że screeny, ale w cstrike mam tylko 3 demka od Was, z czego jedno z wczoraj, nie wiem o co chodzi, ale screenów nie mam *Demka z serwera: https://limewire.com/d/7feb7c26-d8bb-41b5-9f82-52e9a5962cdf#pe7FxugLzbKw5Jvh9SfweY6hk5XMUU8XE_-9LjxSIxA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano Poniedziałek o 21:45 Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710906 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:45 Witaj! Powód twojego bana to "Wstaw screeny na Multi-Head.pl", oznacza to, że zostały Ci zrobione screeny. Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości, abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć, skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: http://multi-head.pl/index.php?/topic/21345-wzór-wstawiania-ss39ów-oraz-gdzie-je-znaleźć/ Poradnik wideo: https://multi-head.pl/topic/173512-jak-wstawić-ssy-poradnik-video/ Kolejną czynnością, która może Ci pomóc, będzie zainstalowanie programu IrfanView i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i ss'y widnieją jako białe pliki, co możne wprowadzać w błąd.Jeśli nie pomoże, szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok > lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę.W przypadku braku screenów po upływie 7 dni masz jednorazową szanse na otrzymanie UB poprzez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl/index.php?/topic/42019-wzór-odpracowania-ostrzeżeń-z-forum-i-banów-z-serwerów/ oraz http://multi-head.pl/index.php?/topic/45790-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAHATMA GANDI Napisano Poniedziałek o 22:45 Autor #710908 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:45 (edytowane) Uprzedzając pytania: grałem w CS'a już naprawdę kupe lat temu i wiem jak szukać screenów i gdzie. Nie mam Steama, więc foldery cstrike, appdata, screeny z systemu operacyjnego, wszystkie możliwości przeszukałem, nie ma - formaty to samo: .bmp, .tga, .jpg, nic. Jedyne co mi serwer wygenerował to pliki .dem. @ ToBi Jak napisałem, że screenów nie ma, to ich nie ma. Poszperałem trochę w necie, jest prawdopodobieństwo, że nie zrobiło mi screenów bo komputer z którego korzystam jest komputerem służbowym i ochrona systemu nie pozwala na zapis plików bez zgody użytkownika "https://forum.cs-classic.pl/topic/20417-co-zrobić-gdy-admin-zrobi-nam-ssy-a-my-ich-nie-mamy/" Edytowane Poniedziałek o 23:18 przez MAHATMA GANDI komentarz ToBiego ToBi, Poniedziałek o 22:57 Sprawdź dokładnie wszystkie foldery, jeżeli jest napisane żebyś wstawił SS'y to musisz je mieć. @ Piesy będzie prowadzić dalej tą sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 23 godziny temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710917 Udostępnij Napisano 23 godziny temu @ MAHATMA GANDI sam sobie przeczysz, 7 godzin temu, MAHATMA GANDI napisał: Uprzedzając pytania: grałem w CS'a już naprawdę kupe lat temu i wiem jak szukać screenów i gdzie. Nie mam Steama, więc foldery cstrike, appdata, screeny z systemu operacyjnego, wszystkie możliwości przeszukałem, nie ma - formaty to samo: .bmp, .tga, .jpg, nic. Jedyne co mi serwer wygenerował to pliki .dem. @ ToBi Jak napisałem, że screenów nie ma, to ich nie ma. Poszperałem trochę w necie, jest prawdopodobieństwo, że nie zrobiło mi screenów bo komputer z którego korzystam jest komputerem służbowym i ochrona systemu nie pozwala na zapis plików bez zgody użytkownika "https://forum.cs-classic.pl/topic/20417-co-zrobić-gdy-admin-zrobi-nam-ssy-a-my-ich-nie-mamy/" Napisałeś że masz nagrane pliki .dem po czym napisałeś że nie zrobiło ci screenów bo "komputer nie zapisuje plików bez zgody użytkownika" to już chyba coś nie tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAHATMA GANDI Napisano 14 godzin temu Autor #710926 Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowane) @ Piesy racja, tego nie uwzględniłem, bazowałem na informacjach z neta. W takim razie dlaczego o 21:16 pojawiło mi się demo (które wrzuciłem na hosta) nagrane przez Was, a konkretniej chyba nawet przez Ciebie (nazwa "MultiHeadDemo_3")? Chyba, że aima też chciałeś sprawdzić. Nie wiem, nie mogę żadnym sposobem znaleźć screenów, może plugin zaszwankował, może moja piracka wersja CS'a jest jakaś wybrakowana. W takim razie dzięki za gre. :)) @E: Swoją drogą, z dema nie możesz wywnioskować czy grałem odpalony? Czy nie chce Ci sie? Edytowane 14 godzin temu przez MAHATMA GANDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 14 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710928 Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, MAHATMA GANDI napisał: @ Piesy racja, tego nie uwzględniłem, bazowałem na informacjach z neta. W takim razie dlaczego o 22:16 pojawiło mi się demo (które wrzuciłem na hosta) nagrane przez Was, a konkretniej chyba nawet przez Ciebie (nazwa "MultiHeadDemo_3")? Chyba, że aima też chciałeś sprawdzić. Nie wiem, nie mogę żadnym sposobem znaleźć screenów, może plugin zaszwankował, może moja piracka wersja CS'a jest jakaś wybrakowana. W takim razie dzięki za gre. :)) @E: Swoją drogą, z dema nie możesz wywnioskować czy grałem odpalony? Czy nie chce Ci sie? z demek (jeszcze nie oglądałem) program wyłapał że zrobiono ci te screeny [INFO] Server request player screenshot at 00h:05m:49s:874ms [INFO] Server request player screenshot at 00h:05m:51s:743ms [INFO] Server request player screenshot at 00h:05m:53s:759ms [INFO] Server request player screenshot at 00h:05m:55s:768ms [INFO] Server request player screenshot at 00h:05m:57s:803ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAHATMA GANDI Napisano 14 godzin temu Autor #710929 Udostępnij Napisano 14 godzin temu Wiem, bo oglądałem to demo, ale screenów nie ma... Demo to nagranie z mojego ekranu, więc na nim widać czy mam WH czy nie tak samo dobrze jak na screenach, obejrzyj je proszę, koniecznie w słuchawkach i daj grać normalnie, za stary jestem na bawienie się w haxy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 14 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710930 Udostępnij Napisano 14 godzin temu obejrzałem, na demku nic zbytnio nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 14 godzin temu Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #710931 Udostępnij Napisano 14 godzin temu Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi