Abyssxv Napisano 23 Stycznia #710984 Udostępnij Napisano 23 Stycznia Data zdarzenia: 22.01.2025 Nick gracza: @ Opiekun CS 1.6 PAINTBALL @ strafelegit Dowody: - Świadkowie: @ Niszczycielek * @ dj_600v Uzasadnienie: Co ty chłopie odwalasz tym swoim zachowaniem zmutowaleś jednego z graczy na 4 tygodnie bo napisał że jesteś w administracji i powinieneś rozwiązywać sprawy graczy zbanowałeś gościa pernamentnie bo chciał zagrać mała mapę mnie zbanowałeś bo powiedziałem że już na serwerze nie będę grać. Nie nadajesz się na Administratora a tym bardziej opiekuna serwera niszczysz ten serwer tym co odwalasz za bardzo się poczuwasz i myślisz że możesz wszystko bo jesteś wysoko w administracji i myślisz że nic z tym nie zrobią życzę ci żebyś został wydalony z administracji bo się do niej nie nadajesz. Nie pozdrawiam Abyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 23 Stycznia Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #710985 Udostępnij Napisano 23 Stycznia (edytowane) 28 minut temu, Abyssxv napisał: Data zdarzenia: 22.01.2025 Nick gracza: @ Opiekun CS 1.6 PAINTBALL @ strafelegit Dowody: - Świadkowie: @ Niszczycielek * @ dj_600v Uzasadnienie: Co ty chłopie odwalasz tym swoim zachowaniem zmutowaleś jednego z graczy na 4 tygodnie bo napisał że jesteś w administracji i powinieneś rozwiązywać sprawy graczy zbanowałeś gościa pernamentnie bo chciał zagrać mała mapę mnie zbanowałeś bo powiedziałem że już na serwerze nie będę grać. Nie nadajesz się na Administratora a tym bardziej opiekuna serwera niszczysz ten serwer tym co odwalasz za bardzo się poczuwasz i myślisz że możesz wszystko bo jesteś wysoko w administracji i myślisz że nic z tym nie zrobią życzę ci żebyś został wydalony z administracji bo się do niej nie nadajesz. Nie pozdrawiam Abyss Twoje marzenia niestety nigdy się nie spełnią bo skargę trzeba napisać z sensem a nie z wylewem kłamstw 1. Sytuacja "gracz mute 4tygodnie Niszczyciel Dobrej Zabawy": Mute dostał za prowokacje tzn. uwierzył koledze który mu zaczął pisać farmazony wsm śmieszna z was grupka robicie się nawzajem w konia ale wracając niszczyciel zaczął pisać teksty typu: nie pierdol, nie obrazal, mamy wszystkie ss, zobaczysz niedługo, będziesz zgłoszony, niech cie wyjebią z Opiekuna, zaczął się pruć że daj mi dowód za który go zbanowałeś i inne takie więc dostał klasycznie mute za prowokacje żeby się jeszcze bardziej nie pogrążył za brak inteligencji trzeba płacić bo za długo sobie pozwalaliście myśląc że jak codziennie tu gracie to możecie wszystko ale pograć i tak już nie pogra bo po panie na 24h wszedł na innym IP więc blokadę ma na zawsze. 2. Gość podobno "perm za małą mapę Forever Young" Bana otrzymał za pisanie tekstów typu: ten serwer upadnie, wszyscy pójdą na inny, czekamy na grupie aż zrobimy swój serwer i wtedy stąd pójdziemy więc pozakładali se grupe na instagramie/fb gdzie zapraszają ludzi z serwera a potem ich pewnie przekonują żeby przestali tu grać i inne takie po tym jak mu zacząłem odpisywać napisał "kładę na to lachę co ty do mnie piszesz i daj bana" no to dostał bana nie mam zamiaru trzymać tutaj osoby która nie chce grać i prowadzi kółko wzajemnej adoracji przeciw serwerowi xD 3. Nie nadajesz się na Administratora: No niestety tu się mylisz robię wszystko żeby serwer miał jak najlepiej tylko wy myślicie że ktoś będzie skakał jak mu coś powiecie bo sobie założyliście grupę i waszym argumentem jest to że odejdziemy z serwera (jak dla mnie to możecie wyjść dla serwera żadnej różnicy to nie zrobi z waszej ekipy i tak od miesiąca może aktywnie grało 3osoby xD) PS: Abyss również ban ci przechodzi na "zawsze" działacie na szkodę serwera tworząc jakieś grupki przeciwko serwerowi i myślicie że obrażając serwer, pisząc kłamstwa coś zdziałacie. Powodzenia z nowym serwerem zobaczymy kto pierwszy napisze o unbana. Podsumowanie: Nie działam na szkodę serwera/sieci bo gdyby tak było to już dawno by mnie tu nie było skargę piszą osoby które notorycznie są mutowane za obrazanie i inne. Nie pozwolę żeby takie osoby jak wy psuły komuś rozgrywkę przez takie zagrywki które stosujecie. Nie ma takiego czegoś jak ban za "darmo" na każdy ban/mute zawsze jest argumentacja której u mnie nie przebijecie sad Edytowane 23 Stycznia przez strafelegit Abyssxv, _Michellese, pemeq i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abyssxv Napisano 24 Stycznia Autor #710997 Udostępnij Napisano 24 Stycznia (edytowane) A to mam rozumieć że dostałem pernamentnego bana za to że stworzyliśmy grupkę podobno przeciwko serwerowi? XDDD nie pogrążaj się bo ta grupka została stworzona po to żeby sobie pogadać, popisać a nie działać na szkodę serwera nie masz pojęcia po co ta grupa została stworzona to nie dawaj banów za takie coś bo nie masz ani jednego dowodu na to że na tej grupie działamy na szkodę serwera. Tak samo jak jakiś czas temu gadałem cały czas przez mikrofon ty mi zwróciłeś uwagę żebym tyle nie gadał zapytałem czy mi grozisz to dałeś mi muta na 1 dzień którym powodem był "Tak" czyli zwróciłeś mi uwagę i dostałem muta z to że zapytałem się czy mi grozisz XDDDDD śmieszny jesteś jak narazie przez ciebie coraz mniej ludzi gra pamiętam jak zaczynałem tam grać to było nawet po 20 osób a po tym jak zacząłeś dawać bany, muty za błache sprawy to teraz gra tam max 6-12 osób przez cały dzień więc krótko mówiąc niszczysz ten serwer swoim zachowaniem. I na dodatek gościu latał na skryptach każdy to przyznawał i jakimś cudem jako jedyny na serwerze go broniłeś i mówiłeś że nauczył się tego na rosyjskim speedrunie XDDD a skąd ty to możesz wiedzieć widać że go znasz już jakiś czas bo bez powodu byś go nie bronił i byś nie wiedział że grał w jakiegoś speedruna i na dodatek pisałeś całemu serwerowi że mają się nauczyć grać XDDD Edytowane 24 Stycznia przez Abyssxv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 24 Stycznia Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #710998 Udostępnij Napisano 24 Stycznia (edytowane) 39 minut temu, Abyssxv napisał: A to mam rozumieć że dostałem pernamentnego bana za to że stworzyliśmy grupkę podobno przeciwko serwerowi? XDDD nie pogrążaj się bo ta grupka została stworzona po to żeby sobie pogadać, popisać a nie działać na szkodę serwera nie masz pojęcia po co ta grupa została stworzona to nie dawaj banów za takie coś bo nie masz ani jednego dowodu na to że na tej grupie działamy na szkodę serwera. Tak samo jak jakiś czas temu gadałem cały czas przez mikrofon ty mi zwróciłeś uwagę żebym tyle nie gadał zapytałem czy mi grozisz to dałeś mi muta na 1 dzień którym powodem był "Tak" czyli zwróciłeś mi uwagę i dostałem muta z to że zapytałem się czy mi grozisz XDDDDD śmieszny jesteś jak narazie przez ciebie coraz mniej ludzi gra pamiętam jak zaczynałem tam grać to było nawet po 20 osób a po tym jak zacząłeś dawać bany, muty za błache sprawy to teraz gra tam max 6-12 osób przez cały dzień więc krótko mówiąc niszczysz ten serwer swoim zachowaniem. I na dodatek gościu latał na skryptach każdy to przyznawał i jakimś cudem jako jedyny na serwerze go broniłeś i mówiłeś że nauczył się tego na rosyjskim speedrunie XDDD a skąd ty to możesz wiedzieć widać że go znasz już jakiś czas bo bez powodu byś go nie bronił i byś nie wiedział że grał w jakiegoś speedruna i na dodatek pisałeś całemu serwerowi że mają się nauczyć grać XDDD 1. Perma dostajesz za kłamstwa, insynuacje oraz to co właśnie robisz chcesz pogrążyć kogoś bez żadnych konkretnych dowodów bo ktoś ci tak powiedział. Nie potrzebna jest taka osoba na serwerze która nic dobrego do niego nie wprowadza. 2. Nie kłam że dostajesz mute za powiedzenie "tak" mute zawsze ma jakiś powód jak można ci w coś uwierzyć skoro najpierw napisałeś skargę w której obaliłem wszystkie twoje pretensje 3. Mute nigdy nie ma za błahe sprawy "Obrażanie, poniżanie, nadmierne przeklinanie na mikrofonie i inne" za takie coś jest mute więc jak możesz pisać że jest to błahe ty sam co chwila wyzywasz ludzi i się denerwujesz bo "zginiesz" i się drzesz na mikrofonie więc solidne masz argumenty w tej skardze. 4. Coraz mniej ludzi gra? Nie jest aż tak źle ciągle ludzie przybywają tylko znowu zaczęła się szkoła wtedy byliśmy jedynym PaintBallem na reklamie teraz obecnie jesteśmy 4 więc są przed nami 3 PB dlatego będzie spadek to logiczne ale nie siedzisz w serwerach więc nie wiesz jak to wygląda 5. Gość od "skryptów" nikogo nie broniłem jedyne co napisałem to że można tak w 1.6 robić bo według was jak cichy wam powiedział że "prędkość w csie nie może być szybsza niż on idzie" to mu w to uwierzyliście xD. Robiąc strefy w 1.6 w powietrzu + spadochron można osiągnąć duże prędkości a serwery speedrun są od nauki stref dlatego to nie było bronienie a wytłumaczenie na czym polegają podstawy cs'a. Ponieważ sam nie wiem czy wiesz mój nick wziął się od tego że od małego gram speedruny/deathruny Podsumowanie: Kolejny wylew wiadomości bez żadnego pokrycia pisany w złości. 💥 Edytowane 24 Stycznia przez strafelegit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abyssxv Napisano Sobota o 20:21 Autor #711048 Udostępnij Napisano Sobota o 20:21 (edytowane) Każdy może potwierdzić że broniłeś tego vegaaz że nie ma skryptów i pisałeś do wszystkich żeby się nauczyli grać i na dodatek pisałeś o tym że on nauczył się tego na ruskim speedrunie. i widzę że zmieniłeś swoją wersję bo powyżej w 1 odpowiedzi która napisałeś jest że dostałem bana za to że działamy na szkodę serwera tworząc jakieś grupki więc zastanów się i pomysł za nim coś napiszesz bo jesteś śmieszny Edytowane Sobota o 20:23 przez Abyssxv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 20:50 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #711049 Udostępnij Napisano Sobota o 20:50 (edytowane) 29 minut temu, Abyssxv napisał: Każdy może potwierdzić że broniłeś tego vegaaz że nie ma skryptów i pisałeś do wszystkich żeby się nauczyli grać i na dodatek pisałeś o tym że on nauczył się tego na ruskim speedrunie. i widzę że zmieniłeś swoją wersję bo powyżej w 1 odpowiedzi która napisałeś jest że dostałem bana za to że działamy na szkodę serwera tworząc jakieś grupki więc zastanów się i pomysł za nim coś napiszesz bo jesteś śmieszny 1. Bronienie a stwierdzenie podstaw to co innego (nie pisać do wszystkich żeby nauczyli się grać tylko jeżeli chcieliby tak umieć grać to również musieliby lata praktyk uczyć się na różnych tego typu serwerach) 2. Bana dostajesz za wszystkie swoje poczynania więc bez różnicy co napisałem Nie ja jestem śmieszny a ty i twoja żałosna skarga którą nic nie wniesiesz bo wszystko co napisałeś/napiszesz nie ma żadnego sensownego pokrycia. Edytowane Sobota o 20:52 przez strafelegit Narotir dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abyssxv Napisano Niedziela o 16:07 Autor #711070 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:07 (edytowane) Żałosny jesteś ty od tego zacznijmy. Lata praktyki grania na tego typu serwerach? Wchodzi jakiś nowy gracz a ty z dupy wiesz że grał na jakimś rosyjskim speedrunie XDDD ciekawe skąd to możesz wiedzieć jak gościu był nowy na serwerze więc się tak kurwa nie poczuwaj bo jesteś zwykłym psem myślisz że jesteś kurwa opiekunem serwera i się wywyższasz od wszystkich dotknij trawy spierdoleńcu umysłowy każdy już ma ciebie dosyć przez te twoje zjebane zachowanie i się nie zdziw jak za jakiś czas nikogo nie będzie na serwerze z twojej kurwa winy Edytowane Niedziela o 16:10 przez Abyssxv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Niedziela o 16:19 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #711071 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:19 (edytowane) 2 godziny temu, Abyssxv napisał: Żałosny jesteś ty od tego zacznijmy. Lata praktyki grania na tego typu serwerach? Wchodzi jakiś nowy gracz a ty z dupy wiesz że grał na jakimś rosyjskim speedrunie XDDD ciekawe skąd to możesz wiedzieć jak gościu był nowy na serwerze więc się tak kurwa nie poczuwaj bo jesteś zwykłym psem myślisz że jesteś kurwa opiekunem serwera i się wywyższasz od wszystkich dotknij trawy spierdoleńcu umysłowy każdy już ma ciebie dosyć przez te twoje zjebane zachowanie i się nie zdziw jak za jakiś czas nikogo nie będzie na serwerze z twojej kurwa winy Masz szczęście że mam Opiekuna bo za takie słowa zgniótłbym cię do spodu. O serwer się nie bój wszyscy grają i się cieszą ze maja normalny serwer a takie osoby typu ty i twoja banda nie są tutaj potrzebne. Nie myśl że nagle ty lub ktoś przestanie grać i nagle serwer upadnie to tak nie działa :O Edytowane Niedziela o 18:25 przez strafelegit Born, Poniedziałek o 10:05 Niepotrzebna dyskusja wraz z tym postem -> +1 na Twoje konto do odrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abyssxv Napisano Niedziela o 23:15 Autor #711085 Udostępnij Napisano Niedziela o 23:15 Zgniótł byś mnie do spodu? Hahaha kurewko jebana ty w ogóle myślisz co ty piszesz jesteś zwykłym psem do jebania w dupę śmieciem chuja wartym a po drugie jak byś panienko chciała wiedzieć to każdy ma cię w dupie i mają cię dość tylko ci tego nie napiszą lub powiedzą bo się boją bana a takie kurwy jak ty trzeba tępić śmietniku jebany Kso dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Poniedziałek o 10:06 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #711092 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:06 Panu wyżej już podziękujemy Odrzucona /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Poniedziałek o 10:06 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #711093 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:06 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi