Gość Guest Napisano 4 Września 2015 #325839 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Witam, mam na sprzedaż konto steam z Counter-Strike: Global Offensive. Ranga, która została wbita to Legendary Eagle Master (LEM) Wyższej już pozostaje tylko Supreme i Global. Na koncie jest wygranych 85 meczy, godzin przegrane ok. 400 godzin. Na koncie są również inne ciekawe gry (CODy, Metro 2033 itp) Dowód posiadania (ss): http://scr.hu/5a8t/ltyz6 Cena: 50 zł Płatność: PaySafeCard Kontakt: GG: 53776578 email: [email protected] Od razu mówię, proszę nie marnować mojego i swojego czasu. Zasady tak jak wszędzie, nie dam się oszukać, a sam nie jestem oszustem. W razie problemów pomagam ze zmianą passów(email/tajne pytanie) oraz odpowiadam na różne pytania dotyczące konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Września 2015 #325869 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Kontakt podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Września 2015 #325870 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi