Alexa Napisano 4 Września 2015 #325815 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Wybaczcie że nie terminowo, niestety nawałnica zabrała mi prąd na 50 godzin. Delikatnie spóźnione ale dodaje odpowiedzi na pytania. Surfer [P] Jak masz na imię ? [O]Alexa a na drugie Xenia [P] Ile masz lat? [O]Oficjalnie 19 ale chyba mniej duchem i wyglądem [P] Jak tu trafiłaś ? [O]W sumie był jakiś nudny dzień, chciałam pograć i dołączyłam za jakimś znajomym. I zostałam już [P] Ile jesteś na sieci ? [O]Jakoś od grudnia 2014 chyba. [P] Kto jest twoim ulubionym uzytkownikiem/adminem/moderatorem/grafikiem/redaktorem/super adminem/opiekunem sieci/właścicielem ? [O]Trudne pytanie, nie lubię faworyzować. Wszystkich lubię tak samo. [P] Uprawiawsz jakiś sport? [O]Jeżeli liczy się bieg do lodówki to tak. A tak poważnie to jeżdżę rowerem i lubię chodzić na długie spacery (minimum 10 km.) [P] Jeżeli to piłka nozna/siatkówka czy coś innego to jaki jest twój ulubiony klub/reprezentacją? [O]Nie oglądam tv a internet mam słaby więc nie zajmuje się oglądaniem sportów i wybieraniu ulubieńca. [P] Skąd pomysł na twój nick ? [O]Najprostsze rozwiązania są najlepsze i tak o to moje imię jest moją nazwą. [P] Mleko czy woda ? [O]Woda [P] Snikers czy Mars ? [O] Snickers, te orzeszki <3 [P] Samochód czy motocykl ? [O]Jeżeli długa podróż z rodziną to samochód, jeżeli jazda we dwójkę to motocykl. [P] Piwo czy wódka ? [O]W sumie mało pije ale jak już to chyba wolę wódkę. [P] Masz chłopaka ? [O]Mam już od trzech lat. Chociaż nie dawałam mu szans że tyle ze mną wytrzyma . [P] Bruneci czy blondyni? [O]W sumie? Bez różnicy. Liczy się wnętrze. Na przykład ładne lewe płuco. [P] Jaki jest twój ulubiony serwer na M-H i dlaczego? [O]Only dd2 #2, ponieważ to tu zaczynał przygodę z Multi-hedem. I lubię tę ekipę. [P] Jakie serwery polecasz? [O]Only dd2 i jedynkę i dwójkę [P] Myślisz o jakimś awansie? [O]Raczej nie, mam napięty grafik (hahah) Bieganie do lodówki zajmuje mnóstwo czasu. [P] Kogo nominujesz ? [O] Zobaczysz pod koniec. 555_dni [P] Co tam grzbiecie? [O]Jest foch na Ciebie. #CzarnA [P] Twoje zainteresowania? [O]Jedzenie, rower, muzyka, cs, logistyka. [P] Lubisz zwierzęta, masz jakieś swoje? [O]Lubię, w sumie mam psa ale jest u babci bo my jesteśmy alergikami. [P] Ulubiony kolor? [O]Fioletowy [P] Jak długo grasz w Counter-Strike'a? [O]Od dwunastego roku życia, czyli jakieś 7 lat. [P] Masz ostatnie 3 minuty życia, co robisz? [O]To co zwykle, po pewnych wydarzeniach z mojego życia traktuję każdą chwilę jakby miała być ostatnią. Bo tak na prawdę nigdy nie wiemy kiedy to się stanie. Chudy [P] Wiesz, że 555_dni :wub: Mateuszek jest mój [O]Nie kłam, mi mówił co innego. [P] Weźmiesz ten warunek? [O]Wzięłam warunek. [P] Pojedziesz ze mną do Madrytu, wujek dał mi 100€ [O]Pewnie że pojadę, rzucam szkołę i jedziemy. [P] Pozdrowisz moją mamę? Ostatnio pozdrowiłem ją na mg i dostałem upomnienie :-( [O]Nie pozdrowie, ale mogę ją odwiedzić. Wandiś [P] Kiedy idziemy na zakupy ? [O]Już byłam, mam już za dużo wszystkiego. Galan [P] Co najbardziej lubisz robić? [O]Moją słabością jest gadanie. Gadam jak najęta jak się rozkręce. W sumie gorzej niż radio maryja:C bydlak #mist... [P] Lubisz gotować? [O]Gotować tak, ale zmywanie mnie odrzuca. [P] Jak tak to co najlepiej Ci wychodzi ? [O]Hmm makarony z sosami, mięsa też wychodzą ok. Zupy nie ugotuje [P] Skąd jesteś ? [O]Mieszkam pod Poznaniem. #M!CHAS [P] Ulubiona potrawa? [O]Nie mam takiej. Jem dużo rzeczy. [P] Ulubiony tytuł + gatunek filmowy [O]Uwielbiam komedie, a ulubiony film? Oj dużo jeden to 'Nietykalni'. [P] Drink w barze czy Whiskey w łózku? [O]Zależy od okazji, jeżeli ze znajomymi to drink w barze, jeżeli z ukochanym to może być w łóżku. Sunn O))) [P] Czy długo trwa kurs na robienie kanapek Nynkowi? [O]Tak, bo robi się tego bardzo dużo. [P] Jaką maksymalną temperaturę osiąga Twoja prostownica/lokówka i dlaczego przypalasz nią Nynka? [O]Chyba 130*C, bo nynek lubi BDSM [P] Co było pierwsze? Jajko czy kura? [O]Kura. [P] horror czy komedia? [O]Komedia. [P] Jesz pestki z arbuza? [O]Jasne Jestem zbyt leniwa by wyciągać. [P] Masz specjalną szufladę na skarpetki? [O]Tak [P] Dlaczego Cię denerwuję? [O]Nie denerwujesz mnie. Później Ci powiem kto mnie drażni. [P] Nick Alexa pochodzi od Twojego imienia? [O]Tak, już pisałam. PrzemKo [P] Długo grasz w cs'a ? [O]Jakieś 7 lat z przerwami. [P] Ulubiona piosenka ? [O]Hozier - Take Me To Church [P] Legginsy vs Jeansy ? [O]Leginsy <3 NeQ [P] Czy oglądasz filmy +18? [O]Pewnie, kto mówi że tego nie robi kłamie;D haha [P] Jak często? [O]Codziennie, żartuje [P] Jakie lubisz najbardziej? [O]ostre NeQ, ostre [P] Opowiesz historię z dzieciństwa? [O]Nie mam ciekawych chyba. Jak coś przypomne to Ci opowiem. [P] Opiszesz swoją szkołę? [O]Kabaret, cyrk and Queen czyli ja haha [P] Masz zwierzaka? [O]Było... mam psa jest u babci [P] W jakim kraju chciała byś spędzić wakacje? [O]W nibylandii <3 a tak serio to Grecja [P] Ulubiony kolor? [O]Fioletowy [P] Opiszesz swój typ faceta? [O]Edward <3 [P] Co myślisz o MH? [O]Ludzie na plus, wszystko ok. [P] Lubisz mnie? [O]Jasne [P] Ulubiony użytkownik? [O]Mówiłam żadnych ulubieńców. [P] Wymarzona funkcja MH? [O]Zajęcie miejsca Aquaxa [P] Kiedy foto na snapie? [O]Jak wróci prąd:D [P] Jak tam samopoczucie po powrocie do szkoły? [O]Jest super <3 W końcu oderwana od komputera. [P] Jakieś plany po szkole? [O]Studia [P] Czemu jesteś grzbietem? [O]Bo nie wiem. [P] Chciała byś być sławna? [O]A już nie jestem? [P] Na czym byś chciała się wybić aby być sławna? [O]Już jestem sławna:D [P] Na kogo głosowałaś(prezydent)? [O]Nie powiem:D tetra [P] Dla domów z pomysłem? [O]Zawsze, słuchaj zatrudniam się w ogrodnictwie. nynek [P] Gdzie jest Nemo? [O]U mnie w łazience:D [P] O czym myślałby stół gdyby myślał? [O]O mnie [P] Może zimną kawkę? [O]Jasne, zwłaszcza dziś. [P] Czym się zajmujesz? [O]Uczeniem się w technikum logistycznym [P] O czym marzysz? [O]O dobrze płatnej pracy [P] Jaki masz samochód? [O]Nie mam swojego [P] Co byś zmieniła na forum? [O]Mój kolor nicku na jakiś ładny [P] Skąd pomysł na taki nick? [O]Moje piękne imię. [P] Jak się czuje? [O]Kto się czuje? [P] Wrzucisz jakieś zdjęcia na forum? [O]Nie, absolutnie nie. [P] Co byś zabrała na bezludną wyspę? [O]Edwarda, zapalniczkę, benzyne, jedzenie:D [P] Gdzie masz największe łaskotki? [O]Nie mam :C [P] Z czego jesteś dumna? [O]Z mojego pochodzenia. [P] Co byś jeszcze chciała osiągnąć? [O]Chce być najlepszą logistyczką w Europie. [P] Czego się boisz? [O]Pająków [P] Jak się relaksujesz? [O]Muzyka, wanna i ja [P] Ile lat byś chciała teraz mieć i dlaczego? [O]Nie zmieniłabym swojego wieku, jest najlepszy. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [O]Grać w gry, jeździć rowerem. [P] Jaką miałaś największą wpadkę? [O]Hmm za dużo tego hahah [P] Real Madryt czy Fc Barcelona? [O]Nie jestem fanką piłki ale Real [P] Dres czy sukienka? [O]Sukienka [P] Spodnie czy spódnica? [O]Hmm w sumie oba [P] Rajstopy czy pończochy? [O]Pończochy [P] Obcasy czy trampki? [O]Szpila <3 [P] BMW czy AUDI? [O]Passeratti a tak poważnie to Audi mają swój urok. [P] Z gumką czy bez? [O]Bez hahahah [P] 1.6 czy GO? [O]1.6 za klimat [P] FB czy NK? [O]FB chociaż mało korzystam. [P] Pizza czy sałatka? [O]Sałatka. [P] Hamburger czy frytki? [O]Frytki [P] Herbata czy kawa? [O]Herbata, miętowa lub zielona Livio ™ [P] Czo tam czopku? [O]To co zawsze głupku. Nominuje :#CzarnA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Września 2015 #325820 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Noooo miazga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 4 Września 2015 #325851 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Fajnie się czytało Dzięki za nominację :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Września 2015 #325887 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Odpowiedzi fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 4 Września 2015 #325926 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Alexa w takim razie zamiast do Madrytu musimy do Niemiec jechać^^ Mati jest mój koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Września 2015 #325933 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 No ja chce zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Września 2015 #326028 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 chudy :serce: nzr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 5 Września 2015 #326184 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Kolejna za Realem Madryt! BMW lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 6 Września 2015 Autor #326419 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Wandi zakupy kiedy chcesz. Nynek oj ja kocham Audi i tak pozostanie. A Real? No co poradzić rodzeństwo to kocha nie będę się wyróżniać ahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 7 Września 2015 #326713 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi