Bewi Napisano 2 Lutego 2025 #711272 Napisano 2 Lutego 2025 Co byś robił, gdybyś znalazł nieograniczoną ilość pieniędzy na ulicy?? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie!
_Michellese Napisano 2 Lutego 2025 #711306 Napisano 2 Lutego 2025 o ile bym nie umarła z wrażenia xD to pierwsze co to bym kupiła piękny, duży, stary dom ze stajnią pośrodku niczego, drzewka , rzeczka, kwiatuszki i konie a później się zobaczy Bewi dodał reakcję 1
Smokuuu Napisano 2 Lutego 2025 #711309 Napisano 2 Lutego 2025 Na pewno zainwestował bym w coś o czym zawsze marzyłem bo i oczywiście jakiś dom gdzieś nad jakimś jeziorem w ciszy i spokoju zdała od tego wyścigu Bewi dodał reakcję 1
pemeq Napisano 2 Lutego 2025 #711323 Napisano 2 Lutego 2025 Jakaś fajna chata, rodzicom też bym kupił, no i wiadomo samochody hah Bewi dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
2 Lut
4
Najaktywniejsi w tym temacie
pemeq 1 post
Bewi 1 post
Smokuuu 1 post
_Michellese 1 post
Popularne Dni
2 Lut 2025
4 posts
Popular Posts
_Michellese
o ile bym nie umarła z wrażenia xD to pierwsze co to bym kupiła piękny, duży, stary dom ze stajnią pośrodku niczego, drzewka , rzeczka, kwiatuszki i konie a później się zobaczy
Smokuuu
Na pewno zainwestował bym w coś o czym zawsze marzyłem bo i oczywiście jakiś dom gdzieś nad jakimś jeziorem w ciszy i spokoju zdała od tego wyścigu
pemeq
Jakaś fajna chata, rodzicom też bym kupił, no i wiadomo samochody hah
Posted Images