Bewi Napisano 11 Lutego 2025 #711281 Napisano 11 Lutego 2025 Jaka jest najzabawniejsza rzecz, która Ci się przytrafiła w pracy/szkole?? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie!
Piesy Napisano 11 Lutego 2025 #711693 Napisano 11 Lutego 2025 Którego razu czekamy klasą aż przyjdzie nauczycielka (nasza ostatnia lekcja) czekamy, mija 10 min wychodzi p. Dyrektor z gabinetu i pyta się czemu czekamy, mówimy że czekamy na panią, a ona oj dzieciaczki przepraszam zapomniałam zmienić w dzienniku pani nie ma, w połowie zdania już całej klasy w budynku szkoły nie było Bewi dodał reakcję 1
Smokuuu Napisano 11 Lutego 2025 #711703 Napisano 11 Lutego 2025 Pojechałem do pracy przychodzi nasz przełożony i zdziwiony że przyszło 200 osób do pracy pyta co wy tutaj robicie przecież dzisiaj macie wolne odwołali wasza zmianę przez awarię a tutaj nikt nic kompletnie nie wiedział zero jakiej kolwiek informacji dla pracowników Bewi dodał reakcję 1
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
11 Lut
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Max 1 post
Piesy 1 post
Bewi 1 post
Smokuuu 1 post
Popularne Dni
11 Lut 2025
4 posts
Popular Posts
Piesy
Którego razu czekamy klasą aż przyjdzie nauczycielka (nasza ostatnia lekcja) czekamy, mija 10 min wychodzi p. Dyrektor z gabinetu i pyta się czemu czekamy, mówimy że czekamy na panią, a ona oj dziecia
Smokuuu
Pojechałem do pracy przychodzi nasz przełożony i zdziwiony że przyszło 200 osób do pracy pyta co wy tutaj robicie przecież dzisiaj macie wolne odwołali wasza zmianę przez awarię a tutaj nikt nic kompl
Posted Images