Skocz do zawartości

Spotkanie integracyjne :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry państwu, kochani moi :D 

Dzisiaj gadałem na serwie z Czarną, że w sumie można by się umówić na jakąś wódkę, bo czemu nie? xD 

Co Wy na to? Może zaczniemy planować coś na lato, lub jakąś majówkę? Sam brałem udział w kilku takich integracjach serwerowych i zawsze było to fajne, śmieszne doświadczenie :) Wiadomo, że nie wszyscy się kochamy, nie wszyscy za sobą przepadamy, ale to najlepsza okazja, żeby zapomnieć jednemu czy drugiemu, przy kieliszeczku, że rzuca smoki na środek czy kampi na respie pół życia :D

Dawajcie znać co o tym sądzicie, a maruderom typu ''a bo daleko od mojego domu'' czy ''nie mam 20 zł na pociąg, ale na browary i vipa na 3 miechy mam'' od razu dziękuję xD 

Zapraszam do dyskusji :D 

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Integracja zawsze spoko tylko jak może być problem z organizacją mimo tego, że ekipa jest mega zgrana >.< :D Pewne jest to, że musi się tu zebrać więcej osób, trzeba będzie ustalić datę i miejsce. Majówka może nie bo  przy naszym klimacie to i mróz może być xD  ale wakacje jak najbardziej bo wtedy ludzie są jakoś bardziej chętni do wyjścia :D Tak czy inaczej ja jestem za i temat zostawiam do legalnego spamu :D

Na tą chwilę widzę, że wychodzimy we trójkę- mi by pasowało :cotojest: Ale tak poważnie to dawać ekipa! Mam dużo wolnego czasu, mogę podjąć się organizacji jakiejś miejscówy, zajęć, używek :D Chociaż z 10-15 osób żeby nas było. Proponuję żeby każdy chętny wpisywał swoje miasto żebyśmy później mogli proponować sobie najlepsze miejscówki, żeby każdy miał możliwość w miarę dobrego dojazdu itd :D 

VIXAAAAAAA DD2  :aquaxwnocy:

• Inwestor
  • Premium

Oczywiście że można coś zrobić Ja od maja/czerwca jestem wolny

@MLQ-1938 Ja ogólnie stronie od wszelakich bo pół życia mi przeleciało przez lufkę i nie tylko :D Ale coś tam coś tam, z wami chętnie balet bym otarł z kurzu, a nie tylko dzieci i dzieci :feelspolakman:

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Aaaa ja jestem za, zależy co będzie bla, bla :D zamiast wymyślać i wymagać to może zaczniemy z jakimiś konkretami bo takim gadaniem raczej dojdziemy do nikąd :D Może trzeba popytać kogo ciocia, stryjek, czy sąsiadka zza płota mają jakieś domki, działkę czy coś w tym stylu i udostępnią na weekend dla skąpców z Dasta...?😆  Bo nikt też raczej nie będzie chciał wydawać na hotel np w centrum Wrocka :D Przede wszystkim to też trzeba na serwerze pozapraszać ludzi do tematu i może coś się ogarnie nie za miliony i  z dobrym dojazdem... :) Jak znajdzie się miejscówka to z resztą już raczej nie będzie większych problemów ;) 

Na początek nakręcajmy ludzi na serwie żeby tu wchodzili bo pewnie większość nie ma pojęcia o takim temacie. 

Ja już mam pierwszą propozycję. Zajebiste domki za grosze i idealne miejsce na melanż znajduje się w Iławie (warmińsko- mazurskie) na wyspie wielka żuława. W pierwszym z brzegu ośrodku (a jest ich sześć na tej wyspie i pewnie są jeszcze tańsze) domek 5- osobowy wychodzi za 350 zł, więc na dzisiejsze czasy to grosze. Wyspa jest idealnym miejscem na imprezę integracyjną, bo jak to wyspa jest praktycznie odcięta od świata, można polecieć tam grubo, są miejsca na ogniska, jest jezioro i inne atrakcje. Wiem, że to dosyć daleko dla ludzi z takiego dolnośląskiego, opolskiego czy śląska ale nie srajmy żarem, wszędzie da się dojechać :D Macie inne propozycje/ pomysły? Piszcie śmiało, zacznijmy jakąś dyskusję :) Myślę, że odpuścimy sobie właśnie jakieś wielkie miasta bo ceny nas zabiją, poza tym lepiej się wyczołgać w błocie na takiej wyspie niż spać pod PKiN w Warszawie :D 

• Użytkownik

Siemka, to ja z grubej rury.... Proponuję morze nasze kochane polskie tak zimne latem może być jedną z atrakcji co dla niektórych, a dla pozostałych zwykłym wyjściem na pole czy tam dwór bla bla... Ale w okresie letnim można sobie mega zaplanować czas czy to indywidualnie kulturalnie, lub popić wódeczki w gronie ekipy multihead 🥳 okres letni pociągi tania rzecz ew. Jakieś bla bla kary od razu wrzucam swoją propozycję że wystartuje z Pruszkowa i 2 miejsca jak coś to mam. 

9 godzin temu, MLQ-1938 napisał:

Jaki określony wiek...?

Myślę , że najlepiej 18 +   wiadomo  , duch puszczy % . 

Edytowane przez Old GaMer

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta

Dobra , poczekajmy po porostu ile osób by na 100% było chętnych i wtedy sobie ustalimy gdzie najlepiej pasuje, żeby każdemu było latwo dojechać a i żeby nikt nie marudził.  U mnie nie będzie problemu z dojazdem także luzik. Troszkę czasu jeszcze jest a potem warto cos ewentualnie rezerwować żeby taniej było :)