Gruby JorgE! Napisano 1 Lutego #711288 Udostępnij Napisano 1 Lutego Dzień dobry państwu, kochani moi Dzisiaj gadałem na serwie z Czarną, że w sumie można by się umówić na jakąś wódkę, bo czemu nie? xD Co Wy na to? Może zaczniemy planować coś na lato, lub jakąś majówkę? Sam brałem udział w kilku takich integracjach serwerowych i zawsze było to fajne, śmieszne doświadczenie Wiadomo, że nie wszyscy się kochamy, nie wszyscy za sobą przepadamy, ale to najlepsza okazja, żeby zapomnieć jednemu czy drugiemu, przy kieliszeczku, że rzuca smoki na środek czy kampi na respie pół życia Dawajcie znać co o tym sądzicie, a maruderom typu ''a bo daleko od mojego domu'' czy ''nie mam 20 zł na pociąg, ale na browary i vipa na 3 miechy mam'' od razu dziękuję xD Zapraszam do dyskusji :D MLQ-1938, _Michellese, Mefedr0n i 3 innych dodali reakcje 3 3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 1 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #711292 Udostępnij Napisano 1 Lutego Dobrze gada, polać mu. Jestem za 🥰 Gruby JorgE! i Mefedr0n dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Lutego Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #711364 Udostępnij Napisano 3 Lutego Integracja zawsze spoko tylko jak może być problem z organizacją mimo tego, że ekipa jest mega zgrana >.< Pewne jest to, że musi się tu zebrać więcej osób, trzeba będzie ustalić datę i miejsce. Majówka może nie bo przy naszym klimacie to i mróz może być xD ale wakacje jak najbardziej bo wtedy ludzie są jakoś bardziej chętni do wyjścia Tak czy inaczej ja jestem za i temat zostawiam do legalnego spamu _Michellese, Gruby JorgE! i Mefedr0n dodali reakcje 1 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 3 Lutego Autor #711384 Udostępnij Napisano 3 Lutego Na tą chwilę widzę, że wychodzimy we trójkę- mi by pasowało Ale tak poważnie to dawać ekipa! Mam dużo wolnego czasu, mogę podjąć się organizacji jakiejś miejscówy, zajęć, używek Chociaż z 10-15 osób żeby nas było. Proponuję żeby każdy chętny wpisywał swoje miasto żebyśmy później mogli proponować sobie najlepsze miejscówki, żeby każdy miał możliwość w miarę dobrego dojazdu itd VIXAAAAAAA DD2 Mefedr0n, ~Czarna~ i _Michellese dodali reakcje 1 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 3 Lutego Inwestor Premium #711385 Udostępnij Napisano 3 Lutego Oczywiście że można coś zrobić Ja od maja/czerwca jestem wolny Gruby JorgE!, Mefedr0n, pemeq i 1 inny dodali reakcje 3 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano 3 Lutego Użytkownik #711401 Udostępnij Napisano 3 Lutego @ Gruby JorgE! Zależy też jakie używki hehe 😜 _Michellese i Gruby JorgE! dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 3 Lutego Autor #711406 Udostępnij Napisano 3 Lutego @MLQ-1938 Ja ogólnie stronie od wszelakich bo pół życia mi przeleciało przez lufkę i nie tylko Ale coś tam coś tam, z wami chętnie balet bym otarł z kurzu, a nie tylko dzieci i dzieci _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 3 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #711407 Udostępnij Napisano 3 Lutego Ja poproszę tylko o Nutelke xd Gruby JorgE! i MLQ-1938 dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 4 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #711434 Udostępnij Napisano 4 Lutego Jak będzie jakiś dobry soczek to jestem za 🙂 _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Lutego Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #711469 Udostępnij Napisano 5 Lutego Aaaa ja jestem za, zależy co będzie bla, bla zamiast wymyślać i wymagać to może zaczniemy z jakimiś konkretami bo takim gadaniem raczej dojdziemy do nikąd Może trzeba popytać kogo ciocia, stryjek, czy sąsiadka zza płota mają jakieś domki, działkę czy coś w tym stylu i udostępnią na weekend dla skąpców z Dasta...?😆 Bo nikt też raczej nie będzie chciał wydawać na hotel np w centrum Wrocka Przede wszystkim to też trzeba na serwerze pozapraszać ludzi do tematu i może coś się ogarnie nie za miliony i z dobrym dojazdem... Jak znajdzie się miejscówka to z resztą już raczej nie będzie większych problemów Livio dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 5 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #711490 Udostępnij Napisano 5 Lutego No właśnie, najważniejsze w jakiej okolicy chcemy się zebrać, na Airbnb też można tanio dorwać jakieś domki w razie czego Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 8 Lutego Autor #711587 Udostępnij Napisano 8 Lutego Na początek nakręcajmy ludzi na serwie żeby tu wchodzili bo pewnie większość nie ma pojęcia o takim temacie. Ja już mam pierwszą propozycję. Zajebiste domki za grosze i idealne miejsce na melanż znajduje się w Iławie (warmińsko- mazurskie) na wyspie wielka żuława. W pierwszym z brzegu ośrodku (a jest ich sześć na tej wyspie i pewnie są jeszcze tańsze) domek 5- osobowy wychodzi za 350 zł, więc na dzisiejsze czasy to grosze. Wyspa jest idealnym miejscem na imprezę integracyjną, bo jak to wyspa jest praktycznie odcięta od świata, można polecieć tam grubo, są miejsca na ogniska, jest jezioro i inne atrakcje. Wiem, że to dosyć daleko dla ludzi z takiego dolnośląskiego, opolskiego czy śląska ale nie srajmy żarem, wszędzie da się dojechać Macie inne propozycje/ pomysły? Piszcie śmiało, zacznijmy jakąś dyskusję Myślę, że odpuścimy sobie właśnie jakieś wielkie miasta bo ceny nas zabiją, poza tym lepiej się wyczołgać w błocie na takiej wyspie niż spać pod PKiN w Warszawie _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 8 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #711604 Udostępnij Napisano 8 Lutego Dobrze szefie 🫡 Gruby JorgE! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WeRo!!! Napisano 14 Lutego Użytkownik #711824 Udostępnij Napisano 14 Lutego Siemka, to ja z grubej rury.... Proponuję morze nasze kochane polskie tak zimne latem może być jedną z atrakcji co dla niektórych, a dla pozostałych zwykłym wyjściem na pole czy tam dwór bla bla... Ale w okresie letnim można sobie mega zaplanować czas czy to indywidualnie kulturalnie, lub popić wódeczki w gronie ekipy multihead 🥳 okres letni pociągi tania rzecz ew. Jakieś bla bla kary od razu wrzucam swoją propozycję że wystartuje z Pruszkowa i 2 miejsca jak coś to mam. _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano Wtorek o 20:29 #712051 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:29 CO ? gdzie ? kiedy >? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano Wtorek o 21:28 Użytkownik #712052 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:28 Jaki określony wiek...? Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Wtorek o 21:37 Inwestor Premium #712054 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:37 9 minut temu, MLQ-1938 napisał: Jaki określony wiek...? Mama pozwala+ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano Wtorek o 21:50 #712055 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:50 (edytowane) 9 godzin temu, MLQ-1938 napisał: Jaki określony wiek...? Myślę , że najlepiej 18 + wiadomo , duch puszczy % . Edytowane Środa o 06:32 przez Old GaMer Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano Wtorek o 21:59 Użytkownik #712056 Udostępnij Napisano Wtorek o 21:59 21 minutes ago, Bewi said: Mama pozwala+ A tobie? XD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Wtorek o 22:01 Inwestor Premium #712057 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:01 1 minutę temu, MLQ-1938 napisał: A tobie? XD Nie pozwala Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano Wtorek o 22:03 Użytkownik #712058 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:03 1 minute ago, Bewi said: Nie pozwala No mi też nie.. 😥 _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Wtorek o 22:27 Inwestor Premium #712060 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:27 23 minuty temu, MLQ-1938 napisał: No mi też nie.. 😥 Myślę że trzeba oknem w nocy uciekać Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Wtorek o 22:42 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712061 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:42 Godzinę temu, MLQ-1938 napisał: Jaki określony wiek...? Ja Ci pozwalam słońce Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Wtorek o 22:42 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712062 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:42 40 minut temu, Bewi napisał: Nie pozwala Tobie też pozwalam Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Wtorek o 22:44 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712063 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:44 Dobra , poczekajmy po porostu ile osób by na 100% było chętnych i wtedy sobie ustalimy gdzie najlepiej pasuje, żeby każdemu było latwo dojechać a i żeby nikt nie marudził. U mnie nie będzie problemu z dojazdem także luzik. Troszkę czasu jeszcze jest a potem warto cos ewentualnie rezerwować żeby taniej było Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi