MLQ-1938 Napisano Wtorek o 22:52 Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712064 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:52 7 minutes ago, _Michellese said: Dobra , poczekajmy po porostu ile osób by na 100% było chętnych i wtedy sobie ustalimy gdzie najlepiej pasuje, żeby każdemu było latwo dojechać a i żeby nikt nie marudził. U mnie nie będzie problemu z dojazdem także luzik. Troszkę czasu jeszcze jest a potem warto cos ewentualnie rezerwować żeby taniej było Przyjedziesz po mnie? To ja po drodze się zacznę zaprawiać xDDDDD Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Wtorek o 22:57 Inwestor Premium #712065 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:57 Gdzie by to nie było to ja spod Białoruskiej granic mam daleko. _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Wtorek o 22:58 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712066 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:58 5 minut temu, MLQ-1938 napisał: Przyjedziesz po mnie? To ja po drodze się zacznę zaprawiać xDDDDD Hahahahah myślę że się dogadamy 😂😂 beeeeeewiii ale fajnie będzie , zobaczysz. Zjemy kebaby 🤍😂 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano Wtorek o 22:58 Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712067 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:58 Just now, Bewi said: Gdzie by to nie było to ja spod Białoruskiej granic mam daleko. Dasz radę @bewi wierzymy w ciebie 👏 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano Wtorek o 22:59 Inwestor Premium #712068 Udostępnij Napisano Wtorek o 22:59 Teraz, MLQ-1938 napisał: Dasz radę @bewi wierzymy w ciebie 👏 Damy radę, pkp/pks lub autko i dojadę Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Wtorek o 23:12 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712069 Udostępnij Napisano Wtorek o 23:12 12 minut temu, Bewi napisał: Damy radę, pkp/pks lub autko i dojadę I to mi się podoba Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano Środa o 08:28 Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #712080 Udostępnij Napisano Środa o 08:28 Czateria!!!! Czateria wszędzie! Trochę mnie funkcja ogranicza do pisania tego co myślę więc powiem grzecznie. Ja zostawiłam temat do spamu NA TEMAT. Czyli propozycje i ustalenia co, gdzie, kiedy, jak. Takim pierdolamento do celu nie dobijemy nawet za 5 lat Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano Środa o 09:27 #712086 Udostępnij Napisano Środa o 09:27 10 godzin temu, Bewi napisał: Gdzie by to nie było to ja spod Białoruskiej granic mam daleko. Spokojnie ja z pod Rosyjskiej xD Bewi dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano Środa o 15:18 Autor #712111 Udostępnij Napisano Środa o 15:18 W dniu 14.02.2025 o 11:17, WeRo!!! napisał: Siemka, to ja z grubej rury.... Proponuję morze nasze kochane polskie tak zimne latem może być jedną z atrakcji co dla niektórych, a dla pozostałych zwykłym wyjściem na pole czy tam dwór bla bla... Ale w okresie letnim można sobie mega zaplanować czas czy to indywidualnie kulturalnie, lub popić wódeczki w gronie ekipy multihead 🥳 okres letni pociągi tania rzecz ew. Jakieś bla bla kary od razu wrzucam swoją propozycję że wystartuje z Pruszkowa i 2 miejsca jak coś to mam. Ja jestem chętny na każde rozwiązanie, tylko ruszta dupska ludzie. Bez zbędnego pitolenia zgadujemy się i tyle. Najpierw niech się zgłoszą chętni (proponuję stworzyć listę chętnych do końca marca w tym temacie) i potem działamy z miejscem i czasem. Polskie morze bym raczej ominął, mieszkałem do niedawna w Rumi i pomorze latem ma tyle do zaoferowania co festyn parafialny w każdej gminie co weekend- wszystko drogie, balony, bibeloty, żarcie z plastiku i wszechobecne szony, ale ja się dostosuję jak wszyscy będą chętni na to morze. Polecam zobaczyć te miejscówki o których pisałem trochę wyżej- jest tanio, kameralnie i można grubo polecieć bez wizyt milicji i okolicznych sebów. _Michellese dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi