Skocz do zawartości

Spotkanie integracyjne :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
7 minutes ago, _Michellese said:

Dobra , poczekajmy po porostu ile osób by na 100% było chętnych i wtedy sobie ustalimy gdzie najlepiej pasuje, żeby każdemu było latwo dojechać a i żeby nikt nie marudził.  U mnie nie będzie problemu z dojazdem także luzik. Troszkę czasu jeszcze jest a potem warto cos ewentualnie rezerwować żeby taniej było :) 

Przyjedziesz po mnie? To ja po drodze się zacznę zaprawiać xDDDDD

• Admin CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
5 minut temu, MLQ-1938 napisał:

Przyjedziesz po mnie? To ja po drodze się zacznę zaprawiać xDDDDD

Hahahahah myślę że się dogadamy 😂😂  beeeeeewiii ale fajnie będzie , zobaczysz. Zjemy kebaby 🤍😂

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Czateria!!!! Czateria wszędzie! Trochę mnie funkcja ogranicza do pisania tego co myślę więc powiem grzecznie. Ja zostawiłam temat do spamu NA TEMAT. Czyli propozycje i ustalenia co, gdzie, kiedy, jak. Takim pierdolamento do celu nie dobijemy nawet za 5 lat :)

W dniu 14.02.2025 o 11:17, WeRo!!! napisał:

Siemka, to ja z grubej rury.... Proponuję morze nasze kochane polskie tak zimne latem może być jedną z atrakcji co dla niektórych, a dla pozostałych zwykłym wyjściem na pole czy tam dwór bla bla... Ale w okresie letnim można sobie mega zaplanować czas czy to indywidualnie kulturalnie, lub popić wódeczki w gronie ekipy multihead 🥳 okres letni pociągi tania rzecz ew. Jakieś bla bla kary od razu wrzucam swoją propozycję że wystartuje z Pruszkowa i 2 miejsca jak coś to mam. 

Ja jestem chętny na każde rozwiązanie, tylko ruszta dupska ludzie. Bez zbędnego pitolenia zgadujemy się i tyle. Najpierw niech się zgłoszą chętni (proponuję stworzyć listę chętnych do końca marca w tym temacie) i potem działamy z miejscem i czasem. Polskie morze bym raczej ominął, mieszkałem do niedawna w Rumi i pomorze latem ma tyle do zaoferowania co festyn parafialny w każdej gminie co weekend- wszystko drogie, balony, bibeloty, żarcie z plastiku i wszechobecne szony, ale ja się dostosuję jak wszyscy będą chętni na to morze. Polecam zobaczyć te miejscówki o których pisałem trochę wyżej- jest tanio, kameralnie i można grubo polecieć bez wizyt milicji i okolicznych sebów.