MLQ-1938 Napisano 18 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712064 Udostępnij Napisano 18 Lutego 7 minutes ago, _Michellese said: Dobra , poczekajmy po porostu ile osób by na 100% było chętnych i wtedy sobie ustalimy gdzie najlepiej pasuje, żeby każdemu było latwo dojechać a i żeby nikt nie marudził. U mnie nie będzie problemu z dojazdem także luzik. Troszkę czasu jeszcze jest a potem warto cos ewentualnie rezerwować żeby taniej było Przyjedziesz po mnie? To ja po drodze się zacznę zaprawiać xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 18 Lutego Inwestor Premium #712065 Udostępnij Napisano 18 Lutego Gdzie by to nie było to ja spod Białoruskiej granic mam daleko. _Michellese dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 18 Lutego Kobieta #712066 Udostępnij Napisano 18 Lutego 5 minut temu, MLQ-1938 napisał: Przyjedziesz po mnie? To ja po drodze się zacznę zaprawiać xDDDDD Hahahahah myślę że się dogadamy 😂😂 beeeeeewiii ale fajnie będzie , zobaczysz. Zjemy kebaby 🤍😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano 18 Lutego Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712067 Udostępnij Napisano 18 Lutego Just now, Bewi said: Gdzie by to nie było to ja spod Białoruskiej granic mam daleko. Dasz radę @bewi wierzymy w ciebie 👏 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 18 Lutego Inwestor Premium #712068 Udostępnij Napisano 18 Lutego Teraz, MLQ-1938 napisał: Dasz radę @bewi wierzymy w ciebie 👏 Damy radę, pkp/pks lub autko i dojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 18 Lutego Kobieta #712069 Udostępnij Napisano 18 Lutego 12 minut temu, Bewi napisał: Damy radę, pkp/pks lub autko i dojadę I to mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Lutego Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #712080 Udostępnij Napisano 19 Lutego Czateria!!!! Czateria wszędzie! Trochę mnie funkcja ogranicza do pisania tego co myślę więc powiem grzecznie. Ja zostawiłam temat do spamu NA TEMAT. Czyli propozycje i ustalenia co, gdzie, kiedy, jak. Takim pierdolamento do celu nie dobijemy nawet za 5 lat Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 19 Lutego #712086 Udostępnij Napisano 19 Lutego 10 godzin temu, Bewi napisał: Gdzie by to nie było to ja spod Białoruskiej granic mam daleko. Spokojnie ja z pod Rosyjskiej xD Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 19 Lutego Autor #712111 Udostępnij Napisano 19 Lutego W dniu 14.02.2025 o 11:17, WeRo!!! napisał: Siemka, to ja z grubej rury.... Proponuję morze nasze kochane polskie tak zimne latem może być jedną z atrakcji co dla niektórych, a dla pozostałych zwykłym wyjściem na pole czy tam dwór bla bla... Ale w okresie letnim można sobie mega zaplanować czas czy to indywidualnie kulturalnie, lub popić wódeczki w gronie ekipy multihead 🥳 okres letni pociągi tania rzecz ew. Jakieś bla bla kary od razu wrzucam swoją propozycję że wystartuje z Pruszkowa i 2 miejsca jak coś to mam. Ja jestem chętny na każde rozwiązanie, tylko ruszta dupska ludzie. Bez zbędnego pitolenia zgadujemy się i tyle. Najpierw niech się zgłoszą chętni (proponuję stworzyć listę chętnych do końca marca w tym temacie) i potem działamy z miejscem i czasem. Polskie morze bym raczej ominął, mieszkałem do niedawna w Rumi i pomorze latem ma tyle do zaoferowania co festyn parafialny w każdej gminie co weekend- wszystko drogie, balony, bibeloty, żarcie z plastiku i wszechobecne szony, ale ja się dostosuję jak wszyscy będą chętni na to morze. Polecam zobaczyć te miejscówki o których pisałem trochę wyżej- jest tanio, kameralnie i można grubo polecieć bez wizyt milicji i okolicznych sebów. _Michellese dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 16 godzin temu Autor #716675 Udostępnij Napisano 16 godzin temu Nadajeta się do tarcia chrzanu Proszę o zamknięcie tematu (nie wiem czy sam mam to jakoś zrobić, nie umiem xD) ~Czarna~, 5 godzin temu Sami damy radę Mefedr0n i ~Czarna~ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 godzin temu Opiekun CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta Inwestor #716701 Udostępnij Napisano 5 godzin temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi