Piesy Napisano 3 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #711377 Udostępnij Napisano 3 Lutego Dodanie Podstawowej rangi którą każdy będzie miał "użytkownik" ułatwi to wyższej administracji pingowania wszystkich użytkowników forum, nie będą musieli wypisywać każdej rangi pokolejii Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 3 Lutego Inwestor Premium #711378 Udostępnij Napisano 3 Lutego Ranga „użytkownik” jest dla osób które dopiero założyły konto oraz nie mają żadnych usług na forum. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lutego Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #711379 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lutego Troszkę nie zrozumiałem, co proponujesz - mógłbyś jaśniej ? Nie wiem czy tylko ja xd Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 3 Lutego Inwestor Premium #711380 Udostępnij Napisano 3 Lutego 3 minuty temu, Born napisał: Troszkę nie zrozumiałem, co proponujesz - mógłbyś jaśniej ? Nie wiem czy tylko ja xd Chodzi o to by zrobić grupę podstawową i oznaczać raz a nie każdą grupę pojedynczo Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 3 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium Autor #711387 Udostępnij Napisano 3 Lutego @ Born dokładnie tak jak bewi napisał, range która ma każdy nie ważne jaką ma inną, ona nie musi nic dawać a umożliwi pingowanie wszystkich a nie każdej rangi pokolejii Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi