Piesy Napisano 3 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #711377 Udostępnij Napisano 3 Lutego Dodanie Podstawowej rangi którą każdy będzie miał "użytkownik" ułatwi to wyższej administracji pingowania wszystkich użytkowników forum, nie będą musieli wypisywać każdej rangi pokolejii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 3 Lutego Inwestor Premium #711378 Udostępnij Napisano 3 Lutego Ranga „użytkownik” jest dla osób które dopiero założyły konto oraz nie mają żadnych usług na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lutego Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #711379 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lutego Troszkę nie zrozumiałem, co proponujesz - mógłbyś jaśniej ? Nie wiem czy tylko ja xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 3 Lutego Inwestor Premium #711380 Udostępnij Napisano 3 Lutego 3 minuty temu, Born napisał: Troszkę nie zrozumiałem, co proponujesz - mógłbyś jaśniej ? Nie wiem czy tylko ja xd Chodzi o to by zrobić grupę podstawową i oznaczać raz a nie każdą grupę pojedynczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 3 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium Autor #711387 Udostępnij Napisano 3 Lutego @ Born dokładnie tak jak bewi napisał, range która ma każdy nie ważne jaką ma inną, ona nie musi nic dawać a umożliwi pingowanie wszystkich a nie każdej rangi pokolejii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 37 minut temu Admin CS 1.6 PAINTBALL #737160 Udostępnij Napisano 37 minut temu Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi