Ganja Mafia1992 Napisano 4 Września 2015 #315580 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Witajcie. Dzisiaj prezentuje kolejny wywiad z postacią nam znaną i lubianą. Tą osobą jest admin COD 40 Misiaq. Zapraszam do czytania. [align=center]Witaj. Przedstaw nam się, jak masz na imię, skąd jesteś i ile masz lat? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hejo. Nazywam się Michalina, mam 15 lat, mieszkam w bardzo małej wsi w woj. pomorskim. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o swojej miejscowości, w jakie ciekawe miejsca byś nas zabrała? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Przez to, że jest to bardzo mała wieś, którą zamieszkują zaledwie ok. 200 osób, więc nie ma tu zbytnio nic ciekawego. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Opowiesz nam, jakie są Twoje zainteresowania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Bardzo lubię oczywiście grać w gry, a poza tym codziennie jeżdżę na deskorolce i spotykam się ze znajomymi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Znalazłaś już swojego wybranka, a może szukasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Jeszcze nie znalazłam i szczerze mówiąc nie wiem czy na razie szukam. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Masz jakieś najskrytsze marzenie, które chciałabyś spełnić, a może już spełniło? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze to chciałabym spotkać Lisowską. Wierzę, że ją kiedyś zobaczę. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Życzę tobie powodzenia, żeby się spełniło. Nasi czytelnicy chcieliby się dowiedzieć, jaka jesteś.Zdradzisz nam swój charakter? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nie umiem sama siebie ocenić, ale patrząc na innych jak mnie widzą to według ich jestem mega świrem, człowiekiem bardzo pozytywnie nastawionym do życia. Myślę, że uparta, słodka i zboczona to cała ja. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz jesteś jedynaczką, czy posiadasz jakieś rodzeństwo? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Mam brata. Bartek 19 l. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym Cię zapytać, jakie gatunki muzyki słuchasz i polecasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Aktualnie słucham elektro, troszkę dubstepu. Nie lubię rapu. Nie mam określonego, ulubionego gatunku, jednego dnia słucham popu, a następnego dubstepu/ [/align] [align=center]Ostatnio cały czas słucham tego: [/align] [align=center] [/align] [align=center] Zdradzisz nam, jakie gatunki filmów lubisz oglądać? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Uwielbiam filmy sensacyjne. Moim ulubionym filmem jest "Uprowadzona". [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chcę ci zadać jeszcze kilka, ale krótkich pytań, by wejść już na temat sieci Mh. [/align] [align=center] U facetów, co Cię najbardziej interesuje, charakter, a może wygląd? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dla mnie najważniejszy jest charakter. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Napój, który pijesz, na co dzień to? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tym napojem jest Ice Tea. Piję go litrami [/align] [align=center] [/align] [align=center] Danie, które najbardziej uwielbiasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pierogi! Pierogi życiem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wakacje twoich marzeń? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Zawsze chciałam pojechać do Paryża albo do takiego New Yorku. Ale takie wakacje nad jeziorkiem gdzieś w Polsce też byłyby spoko. Z fajnymi ludźmi zawsze jest fajnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Życzę powodzenia, by twoje marzenie się spełniło. Czas przejść już do tych trudniejszych pytań. [/align] [align=center] Powiedz nam, jak zaczęła się twoja przygoda z Counter Strike 1.6? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze to mój były mnie zmusił. Dosłownie mnie zmusił, a potem nie mógł mnie od niego odciągnąć. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiesz nam, skąd pomysł na taki nick? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Od dzieciaka mówią na mnie Misia przez moje imię i tak jakoś zostało. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak trafiłaś na sieć Multi-Head? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pamiętam, że grałam w nocy i szukałam serwer gdzie jest dużo graczy i tak trafiłam na Mh COD'a 400. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Nynek moderatorem. Powiedz nam, jaka była twoja reakcja na złożone podanie na moderatora? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze nie widziałam tego podania. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz już jakieś plany, by oprócz rangi admina COD 400, osiągnąć coś jeszcze? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na razie nie mam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz taką zaufaną osobę na sieci, która jest w stanie ci pomóc? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Większość administracji COD'a 400. Najbardziej to Tushirek, Evo, Insider. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chce zadać tobie pytanie, które może cię trochę zaskoczyć. [/align] [align=center]To pytanie zadaje często w wywiadach, więc nie przestrasz się. [/align] [align=center]Aquax proponuje tobie posadę administratora sieci, powiedz, jakie miałabyś plany dotyczące forum lub serwerów? [/align] [align=center] [/align] [align=center] Szczerze mówiąc nic, podoba mi się ten porządek na forum jak i na serwerach/ [/align] [align=center] [/align] [align=center]Powiedz nam jakie zrobiło dla ciebie wrażenie sieć po reaktywacji forum? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam szczerze do czego porównać, ponieważ jestem od niedawna na tej sieci. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Brakuje na sieci Ci jakiegoś serwera, a może jednak starczy? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest idealnie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czas, który jest dla ciebie. Możesz teraz kogoś pozdrowić. [/align] [align=center]Przede wszystkim pozdrawiam Tushirka. A tak poza to administrację COD'a 400 i innych serwerów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki wielkie za wywiad. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuję również [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dorzucam się do tych pozdrowień. A dla was czytelników mały suchar od redaktora na koniec wywiadu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W szpitalu lekarz pyta pacjenta: -Czy nie odczuwa pan nudności? -Nie, mam tu takie małe radyjko. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 4 Września 2015 #325737 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Września 2015 #325739 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Wywiad bardzo fajny, miło się go czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 4 Września 2015 #325789 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Mega wywiad oby tak dalej Kali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 4 Września 2015 #325795 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Fajny wywiad, z fajną osóbką, bardzo mi się podoba, również Misiaku Cię pozdrawiam :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Września 2015 #325800 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Kali ciągły progres, coraz mniej błędów, pozbyłeś się tych krótkich pytań z czy, jak najbardziej na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Września 2015 #325803 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Pozmieniaj te kolory :facepalm: A wywiad bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 5 Września 2015 Autor #319109 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Pozmieniaj te kolory :facepalm: A wywiad bardzo dobry Kolor jedynie przy wstępie zmieniłem, ponieważ reszta mi fajnie się wkomponowała. Kali ciągły progres, coraz mniej błędów, pozbyłeś się tych krótkich pytań z czy, jak najbardziej na +. Na trzeźwo nie da się pytań wymyślać u mnie , ale na haju już tak haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 5 Września 2015 #326029 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Kolor jedynie przy wstępie zmieniłem, ponieważ reszta mi fajnie się wkomponowała. Wygląda jak sraczka, ale damy radę skromnisiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 5 Września 2015 #326081 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Całkiem dobry wywiad, fajnie się go czytało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Września 2015 #326220 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 bardzo ładnie, widzę postępy robisz, oby tak dalej. Wywiad :Thumbs-Up: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 6 Września 2015 #326663 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Małomówna odpowiadająca. Czekam na swoją kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi