Bzyku Napisano 10 Lutego #711687 Udostępnij Napisano 10 Lutego https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=507 link do bana Zacznę od tego że nie mam żadnych plików z demka w folderze cs.1.6. Uzasadnieni: Dostałem bana prawdopodobnie po tym jak strzeliłem 3 szybkie heady. Nigdy nie używałem żadnych ,, czitów " nawet nie wiem jak się je instaluje poza tym do niczego mi to nie potrzebne. Odwołuje się bo jest to fajny , server , normalni ludzie , nikt się nie drze ani nie wyzywa za czesto. Wracając do tematu nie ma pojęcia za co ten ban i fajnie jakby się udało coś zdziałać. Pozdro ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 11 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #711691 Udostępnij Napisano 11 Lutego (edytowane) Jeżeli grałeś na serwerze to demka powinieneś mieć, nazywają się one MultiHead_demo1.dem/2.dem/3.dem, bez tych demek nic nie zrobimy Edytowane 11 Lutego przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyku Napisano 11 Lutego Autor #711715 Udostępnij Napisano 11 Lutego No dobra ale skoro nie mam żadnego demka w folderze cs 1.6 ( wysyłam screena na potwierdzenie ) jest możliwe że osoba banująca nic nie nagrała a wystawiła bana ? Piesy, 11 Lutego Postaraj sie ogarnąć lagi, możliwe że ban był przez nie i wyłapało jako aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 11 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #711717 Udostępnij Napisano 11 Lutego bana dostałeś od ac, a demko zaczyna sie nagrywac w momencie kiedy wchodzisz na serwer, poszukam zaraz na hltv jak znajde to podejme decyzje czy ub czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 11 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #711718 Udostępnij Napisano 11 Lutego Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bzyku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi