Bzyku Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego (edytowane) Siema kolejny raz Ban na waszych serwach nagle podczas normalnej gry. Nie wiem dostaje się bana z automatu np. za Ping ? Chociaż nie przekraczał mi się wydaje w górnych granicach 50 FPS. Jeden jedyny serwer na którym gram i jest wszytko git to 51.77.57.46:27019 pogram chwilę na innym to zaraz ban. Znowu w folderze CS 1.6 nie ma żadnych nagrań ( znowu wam wrzucę screena na potwierdzenie ). Odbanujcie mnie jak jest możliowść i już będę grał tylko i wyłącznie na 51.77.57.46:27019 ONLY DD2 bo na innych serwach to jest jakieś nieporozumienie. link do bana https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=539 Edytowane 14 Lutego przez Bzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 14 Lutego Udostępnij Napisano 14 Lutego dd2 ma bardzo czułego ac, upewnij sie jaki masz ping, ile fps i daj mi znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 14 Lutego Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi