Bzyku Napisano 14 Lutego #711814 Udostępnij Napisano 14 Lutego (edytowane) Siema kolejny raz Ban na waszych serwach nagle podczas normalnej gry. Nie wiem dostaje się bana z automatu np. za Ping ? Chociaż nie przekraczał mi się wydaje w górnych granicach 50 FPS. Jeden jedyny serwer na którym gram i jest wszytko git to 51.77.57.46:27019 pogram chwilę na innym to zaraz ban. Znowu w folderze CS 1.6 nie ma żadnych nagrań ( znowu wam wrzucę screena na potwierdzenie ). Odbanujcie mnie jak jest możliowść i już będę grał tylko i wyłącznie na 51.77.57.46:27019 ONLY DD2 bo na innych serwach to jest jakieś nieporozumienie. link do bana https://amxbans.multi-head.pl/ban_list.php?bid=539 Edytowane 14 Lutego przez Bzyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 14 Lutego Admin CS 1.6 COD 200 Moderator DC Premium #711821 Udostępnij Napisano 14 Lutego dd2 ma bardzo czułego ac, upewnij sie jaki masz ping, ile fps i daj mi znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Lutego #711822 Administrator Udostępnij Napisano 14 Lutego Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi