m50b25 Napisano 3 Września 2015 #325646 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam, nie wiem czy tylko ja sie denerwuje gdy na mapach DD2/INF itp po 10 sec od rozpoczęcia się rundy CT jest juz pod respem TT. Więc wpadłem na pomysł by dodać Anty Rush, który by został wyłączony dopiero po określonym czasie od rozpoczęcia się rundy. Bardzo proszę o komentarze graczy którzy grają na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 3 Września 2015 #315635 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Raczej odpada. Takie rzeczy to na serwerach może TP, ale tutaj gra wygląda trochę inaczej. Gra więcej młodszych, którzy raczej zespołowo grać nie będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m50b25 Napisano 3 Września 2015 Autor #315633 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Rozumiem, jednakże poczekajmy na opinię innych oraz H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Września 2015 #315614 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Jak dla mnie Lepiej żeby zostało tak jak jest.Ja nie zauważyłem żeby po 10 sekundach CT było u TT i na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 3 Września 2015 #323934 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 To nie teamplay'e.. Na nie ! Pozatym nie zauważyłem żeby ktos rashowal i byl po 10 sek na respie przeciwnika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Września 2015 #315597 Administrator Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Pomysl bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Września 2015 #323931 Administrator Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi