Old GaMer Napisano Poniedziałek o 22:00 #712012 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:00 (edytowane) Nick: `N0RB3R7_SKI Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem tu adminem jak stawiał serwer pierwsze kroki . Stara gwardia mnie zna Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 5 ? przypomne co i jak Staż w CS-sie: 17 lat będzie Steam / NonSteam: Dlaczego Ty: Ponieważ , jestem dość często dostępny , Ludzie mnie znają , Szefowa mnie zna Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godzinki jestem dostępny Kontakt: Steam / Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/`N0RB3R7_SKI/145.239.19.217:27015/b/ Edytowane Wtorek o 09:13 przez Old GaMer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano Poniedziałek o 23:09 Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712017 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 23:09 +często na servie +ogarnięty +GT spoko Jestem na tak Old GaMer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Wtorek o 09:39 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712032 Udostępnij Napisano Wtorek o 09:39 + pomocny i uprzejmy + często na serwerze + staż Jestem na tak ☺️ Old GaMer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano Wtorek o 11:27 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #712042 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:27 + aktywność +Staż +Że tak powiem nie kłopotliwy Jestem na tak Old GaMer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Wtorek o 13:38 #712044 Administrator Udostępnij Napisano Wtorek o 13:38 Niestety ale za rzeczy zakulisowe które wydarzyły się kiedyś lepiej będzie żeby zostało tak jak jest. Może kiedyś sytuacja nie będzie tyle napięta i dostaniesz szansę ale na tą chwilę niestety ale to nie przejdzie. Powinieneś wiedzieć o co i o kogo chodzi i zrozumieć to. Livio i Old GaMer dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Wtorek o 13:38 #712045 Administrator Udostępnij Napisano Wtorek o 13:38 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi