Gruby JorgE! Napisano 21 godzin temu #712179 Udostępnij Napisano 21 godzin temu Nick: Gruby Jorge.!. Wiek: 32 Doświadczenie (w byciu adminem): Brak Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1/10, wszystko do nauczenia Staż w CS-sie: Z przerwami około 17 lat Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Myślę, że jestem jednym z graczy z największą ilością godzin, jestem codziennie o różnych porach, dyspozycyjny praktycznie 24/7, często bywam wcześnie rano, w nocy. Może czasem przed info rzucę jakąś kur** do mikro, ale mogę przestać (chociaż kto tak nie robi ), nie napinam się, nie kłócę za dużo, raczej zajmuję się grą a nie wszystkim innym na około. Przydam się szczególnie w godzinach kiedy często ciężko wezwać jakiegokolwiek admina do czitera czy innych wariatów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 h Kontakt: Najlepiej na forum, jak będzie potrzeba to podam fb adminom Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Gruby Jorge.!./145.239.19.217:27015/ Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'ReVo. Napisano 14 godzin temu #712195 Udostępnij Napisano 14 godzin temu Jestem na TAK + Wiek + Kultura + Staż + Mikro + Czas na serwerze - Steam - Doświadczenie Amxx się nauczysz ale ogarnij sobie steam, to nie jest duży koszt a pomoże w komunikacji, każdy z nas go posiada. Gruby JorgE! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 11 godzin temu #712198 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Na Tak. + Staż, aktywność a amx jest prosty jak jebanie. Gruby JorgE! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano 11 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712200 Udostępnij Napisano 11 godzin temu Na TAK +wiek +kultura -steam Jedynie ten steam na minus. A tak przydasz to się Gruby JorgE! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 11 godzin temu Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712201 Udostępnij Napisano 11 godzin temu + codziennie widziany na serwerze o różnych porach +staż +komunikatywny +mikrofon -brak steam jestem za tym żeby dać szansę ☺️ ps. Spray do zmiany 😂 Gruby JorgE! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi