SebaVHS Napisano 21 Lutego #712197 Udostępnij Napisano 21 Lutego Witam, chciałem przestawić moje propozycje na reset. - Naprawa niektórych misji, ( w 1 z nich w rozdziale IV jest misja, która nie da się wykonać nawet w kilka miesięcy "Zebrać 25000 zwłok", czy chociaż w VII, podczas gdy mamy misje "Zebrać 450 zwłok" zadanie nie działa pod X - Wycofanie świątecznych RS - Wycofanie świątecznych map - drobne poprawki w klanach Czekam na waszą opinię co tam jeszcze poprawić Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 21 Lutego #712203 Udostępnij Napisano 21 Lutego da się zrobić misje ze zwłokami wystarczy mieć bind`a pod x do radia "bind "x" "radio2 , choć nie powiem te 25k to trochę dużo Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 godzin temu Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #714158 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 godzin temu Witam, odnośnie tego tematu - odpowiadam ze względu na PW Misje zostały zrobione w ten sposób, żeby było jakieś wyzwanie. Coś Pan z tematu powinien wiedzieć - skoro gra na tyle często. Jeżeli jest to ciężkie to i bardzo dobrze. Nie ma opcji, że nie działa w chwili późniejszego stanu - Kamper wyjaśnił wyżej Jeżeli ta misja się nie podoba to prosiłbym o propozycję zastąpienia w takim razie. Co do rzeczy świątecznych wiadome jest, że trzeba to usunąć w cholerę już. @ pemeq miał jakieś podrygi na ten temat do mnie, ale nic finalnie nie doszło do skutku z tego, co widzę I co to znaczy "drobne poprawki w klanach"? - bo zupełnie Ciebie nie rozumiem Proponuję to zrobić jak najszybciej - w piątek powinienem ogarnąć lub w sobotę, jeżeli ktoś mnie wyciągnie na piwo. Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 15 godzin temu Autor #714159 Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) Chciałbym się odnieść, co mi tam napisałeś. - Fakt jest faktem, że zebranie 25000 zwłok jest totalnie za dużo, możnaby było zamienić na 25000 obrażeń oraz dodać ewentualnie w każdym wyższym rozdziale po 30-40-50-75-100k obrażen do każdej misji - A w sprawie poprawek klanu chodziło mi o zmiejszenie czasu robienia wojny klanów z 5 min do 4 min, uważam, że ta opcja mi bardziej odpowiada i można zdobyć więcej expa do bonusu klanowego i walczyć z klanem większą ilość razy w ciągu mapy. Edytowane 15 godzin temu przez SebaVHS Born i pemeq dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi