Patusiara 128 Napisano 23 Lutego Kobieta #712271 Udostępnij Napisano 23 Lutego Nick na serwerze: Patusiara 128 Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 3 Doświadczenie: 12lat Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: 76561198357565030 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198357565030/ Link do profilu na Game Tracker: - Kontakt: steam, whatsupp bądź na stronie Multihead Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem już jakiś czas na PB i sądzę że przyda się świeża krew do pracy nad kulturą na serwerze Poza tym mam kilka świeżych pomysłów, które mogą zwiększyć zadowolenie os.grajcych na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*_*Anonimowy*_* Napisano 23 Lutego #712272 Udostępnij Napisano 23 Lutego Jestem na TAK +Widzę na serwerze +Steam +Wiek Myślę że można dać szansę Patusiara 128 i koreteh dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 26 Lutego Inwestor Premium #712459 Udostępnij Napisano 26 Lutego Podanie anulowane przez twórcę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 26 Lutego Inwestor Premium #712460 Udostępnij Napisano 26 Lutego Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi