FocuS! Napisano Niedziela o 15:20 #712662 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:20 Tak jak w tytule... 22 dni w grze a tutaj mnie jeszcze nikt nie widział a wypadałoby się przedstawić Siemka, jestem Damian. Mieszkam w Hiszpanii, mam 32 lata, grywam na only dd2 i jestem uzależniony od awp Na co dzień realista, który nie czeka na gwiazdkę z nieba, większą satysfakcje daje sukces po ciężkiej pracy. Nie lubię wdawać się w głupie dyskusje, głupiego nie przegadasz a inteligenty będzie wiedział co jest pięć Patusiara 128, pemeq, MLQ-1938 i 1 inny dodali reakcje 4 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano Niedziela o 15:26 Premium Inwestor Support Admin VIP #712663 Udostępnij Napisano Niedziela o 15:26 Siema Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano Niedziela o 16:04 #712669 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:04 Siemanko sprawdź nasze inne serwery :3 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano Niedziela o 16:08 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #712670 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano Niedziela o 16:08 Siema Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano Niedziela o 16:09 Donator Opiekun CS 1.6 COD 400 Redaktor VIP #712671 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:09 to ten co mnie denerwuje swoją awp na dd2.. siemanko! Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano Niedziela o 16:25 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Kobieta #712674 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:25 taaa...to awp... Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano Niedziela o 16:47 #712678 Administrator Udostępnij Napisano Niedziela o 16:47 Witam Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano Niedziela o 20:00 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Donator Support Admin #712691 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:00 Siemanko 🙂 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano Niedziela o 20:35 Sponsor Premium #712695 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:35 Siema Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano Niedziela o 22:10 Admin CS 1.6 ONLY DD2 #712699 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:10 O Boże Damian ja się już stęskniłem, hejkaaaaaaaaa 🙈 Powodzenia i miłego grania Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano Niedziela o 22:30 Opiekun CS 1.6 COD 200 Premium Sponsor #712701 Udostępnij Napisano Niedziela o 22:30 Siemanko Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 18 godzin temu Premium #712728 Udostępnij Napisano 18 godzin temu hej Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 15 godzin temu Kobieta #712737 Udostępnij Napisano 15 godzin temu Witaj Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi