marciny3666 Napisano Piątek o 22:46 #712964 Udostępnij Napisano Piątek o 22:46 Nick na serwerze: marciny3666 Wiek: 25 [maj 26] Znajomość AMXX (0/8): 4/5 Doświadczenie: W Cs'a grałem jak miałem z 14/15 lat później miałem trochę przerwy(2/3lata), Teraz nawet nie myślę o przerwie Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście SID: ID Steam: 76561199062684414 Link do profilu na STEAM: https://store.steampowered.com/account/ Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: DC: wombat#7693 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Zacząłem grać na Waszym serwerze od jakiegoś czasu, miałem kilka sytuacji w których przydałby się admin do rozstrzygnięcia ,, sytuacji", pracuje na 2 zmiany co pozwala mi być cały tydzień w godzinach popołudniowych, jak i w nocy Bewi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 00:07 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #712968 Udostępnij Napisano Sobota o 00:07 W ostatnich 7 dniach masz przegrane 58 minut Także myślę że nie jest to czas na pisanie podania. Pograj jeszcze z dwa tygodnie pokaż że będziesz grał i wtedy dopiero napisz marciny3666 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Sobota o 00:07 Opiekun CS 1.6 PAINTBALL #712969 Udostępnij Napisano Sobota o 00:07 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi